ZA 29.01

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RE Virton

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Deinze blijft KMSK Deinze

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 02 juli 2020

Er deden de laatste tijd geruchten de ronde dat KMSK Deinze zou veranderen van naam en logo, maar niks is minder waar!

Ondanks het feit dat het nieuwe voetbalseizoen zich al een tijdje op gang heeft getrokken, begint pas vanaf 1 juli het nieuwe voetbaljaar. Oude spelerscontracten lopen tot 30 juni, nieuwe contracten starten officieel vanaf 1 juli. Ook de boekhouding wordt afgesloten en de nieuwe jaarrekening heropgestart. Dit is bij KMSK Deinze niet anders. Toch verandert er iets bij Deinze want boekhoudkundig worden de jeugd en de eerste ploeg gescheiden. De jeugd blijft verder bestaan onder KMSK Deinze vzw terwijl de eerste ploeg voortaan onder de vennootschap Deinze Football Club NV ressorteert.  

Belangrijk om weten is dat wij als KMSK Deinze dezelfde naam en clublogo behouden. Oranje zwart blijft bestaan alsook het stamnummer 818. Bij deze hopen wij dat alle misverstanden hiermee de wereld uit zijn geholpen.

Abonnementen zijn vanaf heden online te koop, aarzel dan ook niet member te worden van uw favoriete club KMSK Deinze en uw exemplaar aan te schaffen. Zo steunt u ons tijdens het komende voetbalseizoen.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq