VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Van Walle en Tarfi langer aan boord

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 02 juni 2020

In coronatijden zitten we niet stil. Na het verlengen van de contracten van De Greef, Challouk en Le Postollec mogen nu ook Gert Van Walle en Mehdi Tarfi op een verlengd verblijf rekenen.

“Ik voel mij goed bij Deinze” zegt de 24-jarige middenvelder Gert Van Walle. “In januari was ik hier bijna weg en nu teken ik een nieuw contract. Het kan verkeren. Het wederzijds vertrouwen resulteerde in een contract voor 2 seizoenen en daar ben ik bijzonder blij mee. 1B wordt een nieuwe uitdaging. Ik zie het volledig zitten en kan niet wachten om er volop voor te gaan” geeft Gert met veel overtuiging mee. 

“We spelen met een (h)echte vriendengroep, haalden samen mooie resultaten en we hebben een voorzitter met veel ambitie en een fantastisch project. Ik ben dan ook heel blij hiervan deel te mogen uitmaken” aldus de bijna 27-jarige offensieve middenvelder Mehdi Tarfi die zijn contract verlengde tot 30 juni 2023.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq