VR 29.07

19U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - Sparta Petegem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Contractverlenging voor 3 vaste waarden

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 28 mei 2020

De prachtprestaties die KMSK Deinze de voorbije seizoenen op de mat etaleerde is niemand ontgaan. De hechte groep waar al enkele jaren aan getimmerd is én de kwaliteit van de spelers samen zorgden uiteindelijk afgelopen seizoen voor de verdiende kampioenstitel.

Stabiliteit en continuïteit

Stabiliteit en continuïteit is belangrijk in het voetbal. Voorzitter Denijs Van De Weghe wil de positieve flow verderzetten en voegt daarom daad bij het woord om deze goede groep zoveel mogelijk samen te houden. Er werden al verschillende gesprekken gevoerd met spelers einde contract.

Intussen kregen drie ‘certitudes’ een nieuw contract: Youssef Challouk,  Flavien Le Postollec en Arnaud De Greef tekenden voor 2 seizoenen bij.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq