VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Kampioenenshirts worden geveild voor ziekenhuis en triagecentrum

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 06 april 2020

Dat SK Deinze reeds als kampioen werd uitgeroepen in 1ste Amateur is intussen algemeen geweten. Achter de schermen wordt nu hard gewerkt aan de voorbereiding voor 1B, ondanks de Coronacrisis. Maar de gedachten van de voorzitter, bestuur, spelers en technische staf gaan nu ook uit naar de vele mensen die zich dagdagelijks inzetten voor de zorg van de coronapatiënten in onze Stad.

Kampien SK Deinze steunt helden van de zorg in eigen stad!

SK Deinze wil daarom zijn steentje bijdragen door de steun aan het Triagecentrum en het ziekenhuis AZ Sint-Vincentius in Deinze. Elke financiële hulp kunnen ze momenteel goed gebruiken, vooral voor de aankoop van mondmaskers en beschermingspakken. De clubdokter van Deinze – dr. Pierre De Witte -  is nauw betrokken bij het triagecentrum ingericht in Palaestra voor het gebied Schelde en Leie en ook hoofdtrainer David Gevaert is er regelmatig als vrijwilliger aan het werk. De zorgsector kan in deze moeilijke tijden alle steun goed gebruiken.

Daarom werd beslist om de spelersshirts te veilen via tweedehands.be. Dit betekent dat twee sets of 50 truitjes – op naam en dus zowel de uit – als thuisshirts – worden weggeschonken. De instelprijs per truitje bedraagt 50 euro.

De shirts worden geveild via de website tweedehands.be en zijn tot 30 april beschikbaar via http://truitjes.kmskdeinze.be

SK rekent op alle supporters en sympathisanten om dit initiatief te steunen. Iedereen kan trouwens mee bieden want de opbrengst gaat integraal naar deze twee doelen. Ook niet-supporters kunnen natuurlijke meedingen naar een shirt.  

Aarzel niet, koop een shirt van SK Deinze en steun het triagecentrum en ziekenhuis van Deinze !

Voor meer info:
Peter De Maertelaere : peter.dema@gmail.com

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq