VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Eetfestijn supportersclub 818

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 18 februari 2020

De leden van Sfeergroep 818, de supporters van KMSK Deinze, organiseren op zaterdag 22 februari een eetfestijn. Inschrijven kan nog tot en met woensdag.

Zaterdag vindt in de vipruimte van het voetbalstadion van KMSK Deinze het eetfestijn van Sfeergroep 818 plaats. Voor 22 euro krijgen de bezoekers een aperitief, chateaubriand met frietjes en groenten, en een dessert. Voor de vegetariërs zijn er kaaskroketten aan 15 euro en voor de kinderen zijn er frietjes met frikandellen aan 10 euro. 

 

De kaarten zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden of men kan zich ook inschrijven via het rekeningnummer BE21 0358 8900 1203. Gelieve duidelijk het aantal personen en de keuze van het eten hierbij te vermelden. De deuren gaan open vanaf 19 uur en na het eten komt een dj plaatjes draaien. 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq