VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Eerste training van Brendan Schoonbaert

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 22 januari 2020

Op de nieuwjaarsreceptie van zondag kwamen we te weten dat we een nieuwe centrale verdediger hebben. De eerste training van onze eerste transfer, Brendan Schoonbaert aka Brutus (Aalternaar, 19 jaar, bijna 2m groot, geleend van Club Brugge) daar wouden wij bij zijn.

Brendan maakte er kennis met de winning spirit die het eerste elftal elk weekend en elke training laat zien. Wie won mocht vroeger gaan douchen, de verliezers mochten het gerief wegzetten, helaas voor Brendan was dit het laatste, welkom bij de club Brendan. Michiel het feestvarken deelde nog cake uit voor zijn verjaardag.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq