ZO 12.05

16U00

Competitie

KMSK Deinze - Lommel SK

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

KMSK Deinze zwaait uit

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 17 mei 2023

Het einde van het seizoen staat vaak in het teken van afscheid nemen. Ook bij KMSK Deinze zijn er een aantal spelers die volgend seizoen niet meer zullen aantreden in de Dakota Arena.

Van volgende spelers wordt het contract niet verlengd:

De eerste speler waar KMSK Deinze afscheid van neemt is Bafodé Dansoko. De aanvaller kwam in 2020 transfervrij over van La Louvière. Dansoko scoorde in totaal 16 doelpunten voor Oranje-Zwart en gaf 5 assists. Wij willen Bafo bedanken voor de 3 mooie seizoenen in de Dakota Arena en wensen hem veel succes in zijn volgende avontuur.

Ook Yuta Miyamoto sluit in juni niet meer aan voor de voorbereidingen. De verdediger kwam in januari op huurbasis over van het Japanese Urawa Reds tot het einde van het seizoen. De club bedankt Yuta voor zijn harde werk en bijdrage tot de groep deze afgelopen 6 maanden.

Aan de start van dit seizoen kwam ook William De Camargo op huurbasis over van het Spaanse CD Leganés dat uitkomt in La Liga 2. De Camargo kende een moeilijk seizoen bij onze Tigers wegens aanhoudende blessures. Hij keerde enkele weken geleden al terug naar Spanje en zal dus niet meer terugkeren naar Deinze. Wij wensen William het allerbeste en een spoedig herstel toe.  

Daarnaast neemt KMSK Deinze ook afscheid van Djihad Bizimana. Bizimana trainde dit seizoen voornamelijk mee met onze U-21. De middenvelder kwam in 2021 over van SK Beveren waar hij 37 wedstrijden speelde in de Jupiler Pro League. Bij KMSK Deinze kwam Bizimana 18 keer in actie.

Verder wordt ook het contract van Nathan Fuakala niet verlengd. De centrale verdediger trok begin dit seizoen op huurbasis naar Royal Francs Borains. Daar speelde hij 22 wedstrijden en draagde zo zijn steentje bij aan de promotie van de Waalse club naar de Challenger Pro League.

Ten slotte neemt KMSK Deinze nog afscheid van Michiel De Looze. De 24-jarige verdediger kwam in 2019 naar KMSK Deinze en promoveerde in seizoen 19-20 met de club naar de Challenger Pro League. Michiel speelde 40 matchen voor Oranje-Zwart waarvan 18 in 1e Nationale en 22 in de Challenger Pro League. Aan de start van dit seizoen trok De Looze op huurbasis naar Knokke FC.

Met de club willen wij iedereen bedanken voor hun maanden of jaren harde werk voor KMSK Deinze. Wij wensen jullie allemaal het allerbeste in jullie verdere carrière.

Bedankt.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO