ZO 12.05

16U00

Competitie

KMSK Deinze - Lommel SK

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Welkom, Marselino Ferdinan !

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 01 februari 2023

ENGLISH VERSION BELOW. Op transfer deadline day haalde KMSK Deinze nog een laatste versterking. De Indonesische Marselino Ferdinan komt over van Persebaya Surabaya, één van de grootste en populairste voetbalclubs uit Indonesië, en tekent een contract tot juni 2024 met 1 jaar optie.

De 18-jarige middenvelder begon zijn professionele carrière in het Indonesische voetbal in 2021. Onlangs won hij de "Liga 1 Best Young Player Award" als een van meest veelbelovende spelers van het land. Daarnaast werd op zijn jonge leeftijd al geselecteerd voor de Indonesische nationale ploeg. Daar speelde hij 12 wedstrijden en scoorde 2 doelpunten.

 

Door zijn opmerkelijke prestaties op het ‘ASEAN Football Federation Championship van 2022 won hij ook de ‘Next Generation Award’. Meerdere Belgische profclubs hadden interesse in het profiel van Marselino, maar hij koos uiteindelijk voor het project van KMSK Deinze.

 

Reactie Marselino Ferdinan: “Ik ben héél blij om hier in Deinze te zijn en zo mijn eerste ervaring op te doen bij een Europese club. Ik kan niet wachten om de supporters te ontmoeten en kijk ernaar uit mijn eerste speelminuten te maken voor KMSK Deinze.  ”

 

Reactie Adrian Esparraga (Sportief Directeur): “Hij is een van de jongste talenten in Azië met potentieel om in Europa te presteren. Het wordt een goede kans voor de speler om zijn carrière te ontwikkelen. De club kan hem een goede context aanbieden om zijn doelen te bereiken. Ik hoop dat we in Deinze zijn beste versie kunnen zien en dat hij de ploeg kan helpen haar ambities te bereiken.”

 

Welkom en veel succes, Marselino ! 

 

ENGLISH VERSION 

 

On transfer deadline day, KMSK Deinze gets one last promissing talent. Marselino Ferdinan comes over from Persebaya Surabaya, one of the biggest and most popular football clubs from Indonesia, and signs a contract until June 2024 with one year extra option.

 

The 18-year-old midfielder began his professional career in Indonesian football in 2021. He recently won the "Liga 1 Best Young Player Award" as one of the country's most promising players. In addition, at his young age he was selected for the Indonesian national team. There, he played 12 matches and scored 2 goals.

 

Due to his remarkable performance at the 2022 'ASEAN Football Federation Championship, he also won the 'Next Generation Award'. Several Belgian professional clubs were interested in Marselino's profile, but he eventually opted for KMSK Deinze's project.

 

Welcome and good luck, Marselino !

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO