ZO 12.05

16U00

Competitie

KMSK Deinze - Lommel SK

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

KMSK Deinze lanceert de familietribune!

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 21 november 2023

In een bewuste stap om de betrokkenheid van jonge supporters te vergroten en een gezinsvriendelijke sfeer te creëren, wordt de G-tribune van de Dakota Arena omgevormd tot een familietribune.

Deze beslissing komt voort uit de ligging van de G-tribune in de nabijheid van onze jeugdkantine, waarmee we een plek willen aanbieden aan onze jonge fans en hun families. Daarnaast wordt ook de footlunch opnieuw gelanceerd, waar alle supporters voor de wedstrijd kunnen genieten van een heerlijke, warme maaltijd tegen een voordelige prijs.

Om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, biedt KMSK Deinze de huidige harde kernsupporters die zich momenteel op de G-tribune bevinden, de mogelijkheid om kosteloos en vrijblijvend hun abonnement te wijzigen naar het C-vak. Hiermee wil de club de fanbeleving voor deze supporters behouden, terwijl ze de kans krijgen om elders in het stadion plaats te nemen.

Supporters die momenteel hun plek hebben in het C-vak en de voorkeur geven aan een plaats op de nieuwe familietribune, worden ook uitgenodigd om hun abonnement aan te passen aan het secretariaat. Gezien het prijsverschil van beide tribunes, kunnen houders van een abonnement in de C-tribune een compensatie krijgen van €30 op hun cashless-kaart.

Voor onze harde kernsupporters opent binnenkort ook een gloednieuwe fanzone! Houd alvast onze website en social media op de hoogte, want meer info volgt snel.

Belangrijk is te vermelden dat het wijzigen van abonnementen mogelijk is tot en met donderdag 18 januari aan de ticketingdienst van het secretariaat. Let op: aanpassingen kunnen niet worden doorgevoerd op wedstrijddag!

 

OPENINGSUREN VAN HET SECRETARIAAT:

 

Ma-Di-Do-Vrij: van 9u tot 12u en van 14u00 tot 17u.

Woe: van 9u tot 12u en van 14u00 tot 18u.

 

 

Tot snel in de Dakota Arena!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO