VR 12.05

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Dender EH

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Abonnementen seizoen 22-23

Negentig minuten lang, Deinze staat in vuur en vlam…! Dit seizoen konden we het eindelijk weer door de tribunes horen schallen. En we willen jullie dit volgend seizoen opnieuw horen zingen, met nog meer supporters van Oranje-Zwart om onze Tigers aan te moedigen.

De competitie voor de 1B Pro League zal er iets anders uitzien, met 12 clubs en slechts één thuis- en uitmatch per tegenstander gevolgd door play-offs, maar wel met twee extra thuismatchen. Daardoor hebben we onze abonnementsprijzen wat moeten aanpassen. Om deze thuismatchen voor zoveel mogelijk supporters en met zoveel mogelijk sfeer in de tribunes te kunnen spelen, hebben we een speciale familiekorting ingevoerd, want KMSK Deinze is een familieclub en zal ook een familieclub blijven.

Koop je je abonnement alleen? Dan betaal je de volle pot. Koop je met minstens 5 personen een abonnement? Dan krijgen jullie allemaal 10% korting. Kom je met een groep van 10 personen of meer een abonnement kopen, dan krijgen jullie maar liefst 25% korting!! 

Hieronder alvast een overzicht van de abonnementsprijzen per stuk, zonder en met de verschillende familiekortingen.

Studenten krijgen hun abonnement aan de helft van de prijs (enkel staanplaats) en komen ook nog steeds in aanmerking voor de familiekorting vanaf 5 abonnementen. Zoals gewoonlijk kunnen kinderen jonger dan 16 jaar hun abonnement (enkel staanplaats) gratis verkrijgen.

De abonnementenverkoop gaat op woensdag 15 juni van start. Abonnementen kunnen zowel aan het secretariaat als online aangekocht worden. Opgelet: De fysieke abonnementen zullen pas op latere datum klaarliggen aan het secretariaat (gratis) of opgestuurd worden (€8). 

FAQ - Veelgestelde vragen

Moeten we familie van elkaar zijn om de familiekorting te krijgen?

Bij KMSK Deinze gebruiken we de term ‘familie’ in de meest brede zin van het woord. We zijn een grote familie, of we nu bloedverwant zijn of niet. Je kan dus ook de familiekorting krijgen door samen met vrienden je abonnement aan te kopen.

 

Kan ik 5 abonnementen komen kopen op mijn naam en deze dan telkens doorgeven aan verschillende vrienden?

Nee, elk abonnement moet aan een individueel persoon gelinkt zijn. De familiekorting is enkel geldig vanaf 5 abonnementen voor verschillende vaste personen.

 

Ik zou graag met mijn twee beste vrienden een abonnement komen kopen. We zijn dus maar een groep van 3. Krijgen we dan ook een familiekorting?

De familiekorting is enkel geldig voor groepen vanaf 5 personen. Tot en met 4 personen betaalt iedereen de volle prijs voor zijn/haar abonnement. Kom je met een groep van 5 personen, dan krijgt elk abonnement al 10% korting. Kom je met een groep van 10 personen, dan krijgt elke persoon in die groep 25% korting.

 

Moeten we allemaal hetzelfde soort abonnement kopen om de familiekorting te krijgen? (vb. allemaal staanabonnementen, allemaal abonnementen in de zittribune AA...)

Nee, dat is niet nodig. De familiekorting is op elk abonnement van toepassing, ongeacht de prijs van het abonnement. Je kan dus perfect een staanabonnement kopen, twee zitabonnementen, een studentenabonnement en een abonnement voor iemand jonger dan 16 jaar. De korting per abonnement in bovenstaande situatie ziet er dan als volgt uit:

1 x abonnement staantribune: €117 i.p.v. €130

2 x abonnement zittribune AA: 2 x €247,50 i.p.v. 2 x €275

1 x abonnement student staantribune: €58,50 i.p.v. €65

1 x abonnement jonger dan 16 jaar: gratis

 

Ik heb geen computer thuis. Kan ik mijn abonnement nog steeds op het secretariaat kopen?

Ja, het is nog steeds mogelijk om je abonnement aan het secretariaat te komen kopen. Indien je van de familiekorting gebruik wil maken, dan moeten ofwel alle personen mee zijn, ofwel brengt één persoon alle gegevens van de andere personen mee.

Nodige gegevens: 

  • naam
  • voornaam
  • adres
  • e-mailadres
  • geboortedatum
  • geslacht (M/V)

 

Ik ben student en zou graag van de familiekorting genieten. Wat betaal ik dan voor een abonnement?

Studenten krijgen een staanabonnement aan de helft van de prijs, dus aan 65 euro. Koop je samen met 4 vrienden je abonnement? Dan krijgen jullie nog eens 10% korting en betalen jullie 58,50 euro. Koop je samen met 9 anderen een staanabonnement? Dan krijgen jullie 25% korting en kost een staanabonnement slechts 48,75 euro.

 

Nog vragen? tickets@kmskdeinze.be

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens GGG DEA MGG