ZA 16.04

20U00

Competitie

SK Lommel - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Wedstrijdverslag

Na de gewonnen derby gaan we we op zoek naar een nieuwe overwinning tegen KSV Oudenaarde. Onze vijfde oefenmatch in de voorbereiding van dit seizoen.

In een regenachtige start van de wedstrijd krijgt KSV Oudenaarde het eerste waterkansje. Maar dat wordt in de kiem gesmoord door buitenspel. Op het eerste doelpunt moeten we slechts 8 minuten wachten. Justin Tossavi tikt de bal erin op aangeven van Kurt Abrahams na een mooie één-twee met Gert Van Walle. Het wedstrijdverloop lijkt op dat van tegen Sparta Petegem die in dezelfde reeks speelt als Oudenaarde, we zijn de dominante ploeg op het veld en creëren de meeste kansen. Oudenaarde probeert via lange ballen onze defensie te doorbreken maar lopen vaak tegen buitenspel aan. 

Even later krijgt Dansoko de bal van Van Walle, die meteen uithaalt en een stevig redding van Verbrugge is vereist om de 0-2 te voorkomen. De eerste echte kans voor Oudenaarde noteren we net voor rust. Een schot van Lekhechine gaat net naast. Na dat wapenfeit is het meteen ook tijd om de kleedkamers in te duiken na een kletsnatte eerste helft.

Bij de start van de tweede helft komen Staelens en Boone in de ploeg en mogen Janssens en Abrahams in de kleedkamers blijven. Hetzelfde wedstrijdbeeld blijft en Dansoko komt alleen voor doel maar Verbrugge is alert en tikt de bal net naast het doel. Iets voorbij het uur komt Challouk de doelpuntenmaker Tossavi vervangen. Bizimana komt in de ploeg voor Schamp. 

In de 67’ minuut gaat Blondelle neer na een duwfout van Mulliez. Geeraerts krijgt de kans om zijn eerste goal te maken voor oranje-zwart en maakt daar met veel plezier gebruik van. De 0-2 staat op het scorebord. Ruben heeft meteen te smaak te pakken en legt dan ook de 0-3 vlotjes binnen na een mooi uitgespeelde aanval in de 78ste minuut. Vijf minuten voor het einde legt Van Walle de 0-4 eindscore vast. 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq