VR 12.05

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Dender EH

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Wedstrijdverslag

De derde oefenmatch in onze pre-season was er één tegen FC Volos. Een Griekse eersteklasser die hun derde wedstrijd op Nederlandse grond afwerkte. 

We begonnen heel sterk aan de wedstrijd maar de eerste kans was toch voor FC Volos. Een eerste schot ging voorlangs, Dutoit moest niet ingrijpen. Onze Tigers creërden de meeste en gevaarlijkste kansen maar scoren zat er nog niet in. Een fout op Bafodé Dansoko in het penaltygebied werd niet bestraft door de scheidsrechter. Maar even later kregen we wel een verdiende strafschop na een fout op Mertens. Lennart gaat zelf achter de bal staan, maar besluit op de doelman. We lieten het hoofd niet hangen en speelden met momenten prachtig eentijdsvoetbal. FC Volos kon geen vuist maken en incasseerde na een mooie combinatie vond Challouk met een voorzet naar de tweede paal, Alessio Staelens die de verdiende 0-1 binnen trapte. 

Na de rust maakten heel wat spelers hun opwachting, waaronder Ruben Geeraerts die debuteerde. Hij toonde zich meteen dankzij een schot dat maar net voorlangs gaat. FC Volos kwam wat beter in de wedstrijd, maar gevaarlijk waren ze allerminst. Het sterke verdedigingswerk van Oranje-Zwart, wekte wat frustraties op bij de tegenstander. Toch werden we even verrast en kreeg Jannes Vansteenkiste een lichte penalty tegen. De speler van FC Volos kon oog-in-oog met doelman Tom Vandenberghe de gelijkmaker niet lukken door een goede reflex met de voet. Aan de andere kant van het veld zagen we opnieuw Geeraerts die dichtbij de 0-2 komt. Een schot van hem viel vol op de kruising. De frustraties liepen hoger op bij de Grieken, en het werd een bikkelpartij tot het laatste fluitsignaal klonk. 

Met een volwassen 0-1 overwinning kijken we uit naar de wedstrijd van zaterdag tegen Sparta Petegem. 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens GGG DEA MGG