ZA 16.04

20U00

Competitie

SK Lommel - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Wedstrijdverslag

Voor onze tweede oefenwedstrijd kwam niemand minder dan “oud” rivaal SV Zulte-Waregem op bezoek. Waregem had tot nu toe nog niet de beste oefencampagne achter de rug met 4 verliezen en slechts één winst. 

Met dat in ons achterhoofd beginnen we zeer sterk aan de wedstrijd. De Belder loopt zich heerlijk vrij maar knalt de bal op de kruising. We blijven druk zetten en forceren een paar corners. Bij een hoekschop blijft de bal even hangen en het is niemand minder dan Viktor Boone die afwerkt. 1-0 voor de Tigers. Dit al na slechts 10 minuten spelen.

Verder werken we de eerste helft rustig af met veel balbezit en zeer mooi voetbal. 

Veel nieuwe namen op het veld langs beide kanten in de tweede helft. Jelco Schamp kon doorzetten vanop rechts met een prachtig schot maar Bossut met een goede redding. Op defensief vlak was het nog even zoeken naar de juiste posities. Op het uur krijgt Dompé te veel ruimte en trapte hij de bal heerlijk in de kruising. Het is dus 1-1 en nog geen minuut later wordt het al 1-2. Het is Jelle Vossen die profiteert van een te korte inspeelbal.

Fuakala komt na een hoekschop in een gevaarlijke positie, maar Bossut kwam met een prachtige redding voor de dag. Een fout in onze 16 en Vossen mocht zijn kans gaan vanop de stip. Een koud kunstje voor de ervaren spits. 1-3. Beide ploegen proberen nog maar echte kansen bleven uit. 

Onze volgende oefenpot is tegen FC Volos op 20 Juli tijdens onze stage in Oudenbosch.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq