ZA 16.04

20U00

Competitie

Lommel SK - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Wedstrijdverslag

De eerste oefenwedstrijd is meteen een heruitgave van de laatste competitiewedstrijd van vorig seizoen. De kampioen van vorig seizoen is reeds aan een sterke voorbereiding bezig met 4 overwinningen en 1 gelijkspel in 5 wedstrijden. Het beloofde dus een stevige eerste wedstrijd te worden voor onze Tigers. 

Een sterk begin voor Oranje-Zwart dat na 2 minuten op voorsprong kwam via Tarfi. Een stevige knal met links onder de Anthony Moris. Bij Union leken ze nog te slapen in de beginfase. Lang duurde onze voorsprong echter niet, Undav kon op assist van Teuma de gelijkmaker binnen duwen voor Union. Elke kans leek een doelpunt te worden in deze partij. Dylan De Belder bracht na 12 minuten onze Tigers opnieuw op voorsprong. De bal goed uit de lucht gehaald en meteen uithalen. Maar opnieuw had Union antwoord op deze voorsprong. Dante Vanzeir kwam alleen voor Dutoit en werkte rustig af. 

Union had de smaak te pakken en scoorde de 3-2 na een doelpunt van Kandouss. Niet veel later kreeg Union ook een strafschop, en ook deze werd feilloos omgezet door Undav. Oranje-Zwart kon geen vuist meer maken deze eerste helft en zag Union de voorsprong nog verder uitdiepen. 5-2 door Dante Vanzeir net voor de rust. 

In de tweede helft kwam voor zowel Deinze als Union een volledig nieuw elftal tussen de lijnen. Het spelbeeld bleef weliswaar gelijklopend. Union nam de wedstrijd opnieuw in handen en scoorden rond het uur opnieuw. Casper Nielsen trapte een afvallende bal onhoudbaar binnen. 

Deinze herstelde nog het evenwicht door de bal in de ploeg te houden, maar kansen bleven uit. Volgende week een eerste herkansing om een overwinning op te tekenen in eigen stadion tegen Zulte Waregem.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq