VR 30.04

12U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - KV Kortrijk

HOT Nieuwsbrief

Meld je hier aan

Wedstrijdverslag

Een gretig begin van KMSK Deinze tegen Cercle Brugge dat met Bafodé Dansoko meteen een mooie kans versiert. Merveille Goblet wordt een eerste keer getest, maar had geen problemen met het schot. Even later kan  Challouk na een mooie dribbel voorzetten, zijn voorzet vond helaas niemand voor doel. 
Cercle komt een eerste keer opzetten via Mbenza, zijn afgeweken schot werd met enige moeite gered door William Dutoit. Deinze blijft opzetten en brengt nog eens gevaar via Challouk. Het harde werk werd eindelijk verzilverd via Michiel De Looze, 0-1. Deinze komt op toerental en ziet een vrije trap maar net naast gaan van Alessio Staelens. Cercle probeert de balans te herstellen, maar toch valt de 0-2 via Bafodé Dansoko. Een overhoekse kopbal op aangeven van Challouk. Met een verdiende 0-2 voorsprong kunnen we de kleedkamer ingaan. 

We starten de tweede helft meteen sterk en krijgen een penalty dankzij een handsbal. Lennart Mertens neemt zijn verantwoordelijkheid als kapitein en legt de penalty netjes binnen, 0-3. We blijven dreigender en scherper dan Cercle Brugge en kunnen ook de 0-4 lukken. Mathias Schils op aangeven van Gert Van Walle na een schitterende aanname en run op de linkerflank. Met deze tussenstand kunnen we wat gas terugnemen en geeft coach David Gevaert de kans aan wat jongeren. De laatste 20 minuten dus nog weinig doelkansen en we sluiten de match af met een klinkende 0-4 overwinning! #cerdei

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Legea Group Ceyssens EDA Declercq Messer