VR 30.04

12U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - KV Kortrijk

HOT Nieuwsbrief

Meld je hier aan

Wedstrijdbeelden

Wedstrijdverslag

Voor onze eerste oefenwedstrijd gingen we op bezoek bij Club Brugge. Club speelde al vier wedstrijden, en moet de bekerfinale nog afwerken tegen Antwerp FC. We starten de match met Vandenberghe, Staelens, Le Postollec, Blondelle, Boone, Challouk, Dansoko, De Looze, Mertens, De Smul en Schils. Bij Club bleven sterkhouders Vormer en Vanaken op de bank en Mignolet mag rusten. Maar Horvath, Ricca, Mechele, Mata, Voet, Schrijvers, Balanta, De Ketelaere, Van Den Keybus, Krmencik & De Cuyper mochten starten.

De match begint evenwichtig en beiden ploegen tasten elkaar wat af. De eerste echte kans van de wedstrijd noteren we voor Siebe Schrijvers. Zijn schot dwong Tom Vandenberghe tot een mooie parade. Kansrijk is de wedstrijd zeker nog niet. In minuut 20 kon oranje-zwart een eerste keer voor gevaar zorgen. Een voorzet van Alessio Staelens vond Lennart Mertens, maar zijn kopbal kon keeper Horvath niet verrassen. Bafodé Dansoko trekt een eerste keer zijn turbo op gang en kan besluiten op doel. Gemakkelijk te pakken voor Horvath. De eerste hoekschop van de wedstrijd was voor Club en zorgde meteen voor gevaar. De kopbal van Ricca vond de paal. KMSK Deinze versierde in minuut 34 een vrije trap op een mooie plaats, het schot was te centraal om voor echt gevaar te zorgen. Net voor de rust kwam de goal van Siebe Schrijvers, 1-0 dus. Kort daarna gingen we ook rusten met deze stand.

De tweede helft starten we stevig op zoek naar de gelijkmaker. We creëren al direct een goede kans met Gert Vanwalle. Na een weggewerkte voorzet van Bafodé Dansoko pegelt Gert Vanwalle de bal net over in de rebound. Na een goede actie van Club gaat een gevaarlijke kopbal van Ruud Vormer net voorlangs. Kort daarna mist Wilkims Ochieng een grote kans net voor doel. Wanneer Bafodé Dansoko zijn duivels ontbindt dan gata het heel snel maar zijn schot wordt nog afgeblokt door een terugkeren Simon Deli. Even daarna kopt Lennart Mertens net naast. OP een voorzet van Raphaël Lecomte kopt Mertens heel mooi voor doel maar die stond een tikkeltje buitenspel. Direct aan de overkant komt Wilkims Ochieng voor doel maar Tom is alert en komt met een knapper redding. Naar het einde toe begint de vermoeidheid parten te spelen bij beide ploegen. De eindstand ligt dan ook vast bij 1-0.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Legea Group Ceyssens EDA Declercq Messer