DI 06.07

14U00

Oefenwedstrijd

Union - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze merchandise

Naar de webshop!

Wedstrijdbeelden

Wedstrijdverslag

Opstellingen

Lommel SK: 55. Tomas Svedkauskas (GK), 3. Laurent Lemoine, 4. Stijn Wuytens, 5. Kevin Kis, 6. Glenn Neven ©, 11. Juan Batista Cejas (Min 66. 29. Marlos Moreno), 14. Sebastian Brebels, 15. Manfred Ugalde, 16. Arno Verschueren, 19. Jordan Attah Kadiri (Min 57. 18. Kolbeinn Thordarson), 70. Anas Zaroury (Min 81. 28. Jamal Aabbou)

 

KMSK Deinze: 28. William Dutoit (GK), 6. Flavien Le Postollec ©, 7. Alessio Staelens, 9. Lennart Mertens (Min 66. 99. De Belder), 11. Youssef Challouk (Min 84. 2. Soufiane El Banouhi), 12. Gert Van Walle (Min 88. 20. Vargas), 15. Michiel De Looze, 17. Jannes Vansteenkiste, 22. Siebe Blondelle, 24. Niels De Schutter, 88. Renato Neto

 

Deinse trein lijkt vertrokken

Een erg volwassen KMSK Deinze wint met 1-2 op verplaatsing tegen Lommel SK. De goals van de wedstrijd kwamen van Staelens en Challouk. In het slot van de wedstrijd kreeg Deinze nog een late tegentreffer, gescoord door Manfred Ugalde.

 

Na twee weken van relatieve rust door de uitgestelde wedstrijd tegen Westerlo, trok Deinze richting Lommel voor zijn tweede uitwedstrijd van het seizoen. Lommel kon de laatste twee wedstrijden teren op een 6 op 6 en zo stond Deinze alweer voor een moeilijke verplaatsing.

 

In een erg afwachtende beginfase wist Mertens na 12 minuten een penalty te versieren na een lichte fout. Mertens stond daarna zelf achter de bal, maar doelman Svedkauskas koos de juiste hoek. In de rebound wist ook Alessio Staelens het net niet te vinden, hij besloot over.

 

De penalty was duidelijk het sein voor beide ploegen om meer kansen te creëren. Alessio Staelens brak na miscommunicatie in de Lommelse defensie door, maar hij schoot op de paal. Ook aan de overkant werd het doelhout getest. Cejas sprintte door de Deinse defensie en ook hij kon zijn actie niet afwerken.

 

Vlak voor de rust kwam Deinze toch op voorsprong. Challouk zette voor vanop rechts en Staelens werkte zuiver af. Een sterk Deinze kon zo toch met het kleinste verschil de kleedkamers intrekken.

 

Na de rust was het Deinze die het sterkst uit de kleedkamer was gekomen. Challouk zorgde alweer voor een gevaarlijke voorzet en deze keer was het Lennart Mertens die de Lommelse keeper tot het uiterste dreef. Svedkauskas pakte uit met een katachtige parade op de kopbal van de topschutter van vorig jaar.

 

In minuut 55 wist Deinze voor een tweede keer te scoren. Deze keer was het Challouk die op aangeven van De Looze de Lommelse doelman kon passeren. Svedkauskas mocht voor een tweede keer zijn netten schoonmaken.

 

Na de 0-2 voorsprong voor Deinze viel de wedstrijd in zijn plooi. Lommel maakte geen aanstalte meer en Deinze kon op een volwassen manier de wedstrijd uitspelen. Toch wist Dutoit zijn netten niet schoon te houden want helemaal in het slot van de wedstrijd viel er toch nog een goal te noteren. Ugalde verschalkte Dutoit met een frommelgoal en zo geen tweede clean sheet op rij.

 

Tot slot was het voor Renato Neto ook een bijzondere match. Hij mocht voor de eerste keer starten dit seizoen en maakte een sterke indruk.

 

Matchverslag door Emile Wallays.

17U55

Klinkende overwinning in Lommel!

SocialScore
17U48

Nog een late tegengoal van Lommel, 1-2

SocialScore
17U44

Van Walle mag gaan rusten met nog een paar minuten te spelen

SocialScore
17U38

Challouk gaat eraf voor El Banouhi na een sterke wedstrijd! #eska #kmskdeinze #1b

SocialScore
17U21

Dylan komt erin voor Lennart! #ComeOnDeinze #1b #eska

SocialScore
17U16

De Looze krijgt geel

SocialScore
17U10

Prachtige goal van Challouk, die de 0-2 op het scorebord tovert!

SocialScore
16U45

We gaan de rust in met een welverdiende voorsprong! #ComeOnDeinze

SocialScore
16U41

GOOOOOAAAAALLL! Alessio met de 0-1 #kmskdeinze #eska #1B

SocialScore
15U11

Onze 11 voor onze 5de competitiematch tegen Lommel SK! #kmskdeinze #eska #1b

SocialScore

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Legea Group Ceyssens EDA Declercq Messer