DI 06.07

14U00

Oefenwedstrijd

Union - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze merchandise

Naar de webshop!

Wedstrijdbeelden

Wedstrijdverslag

Enkele dagen na de ruime overwinning tegen Seraing moest SK Deinze opnieuw aan de slag, KVC Westerlo werd de midweekse tegenstander. Trainer David Gevaert wisselde enkel doelman Tom Vandenberghe, die wegens blessure plaats moest maken voor William Dutoit. Bij Westerlo ontbraken Christian Brüls en de geschorste Maxime Biset op het wedstrijdblad.

De match begon gelijkopgaand met in de beginfase iets meer balbezit en druk bij Deinze. Staelens kreeg al snel een goede kans aan de rand van de 16, maar was te verrast waardoor zijn schot ver over en naast ging. Na deze beginfase nam Westerlo het commando over en zorgde het voor gevaar via Tuur Dierckx die op de ver uitgekomen Dutoit knalde. Op het kwartier ging Dansoko op wandel tot hij werd neergehaald aan de rand van de 16, een gele kaart voor Soumah was het logische gevolg. Staelens knalde de voorzet in de muur, Challouk kon in de herneming de bal niet bijhouden. Na 24 minuten dwong Westerlo een hoekschop af via de borst van Vansteenkiste. Tot ieders verbazing ging de hoekschop van Van Eenoo in één tijd over Dutoit in doel, de tweede Olympische goal voor Westerlo dit seizoen. Ook na de openingstreffer bleef Westerlo voor het gevaar zorgen. Vetokele trapte van dichtbij voorbij Dutoit na doorkoppen van Cicek. Op slag van rust kon Deinze eindelijk nog eens dreigen, maar Challouk kon zijn solo niet verzilveren.

De tweede helft begon met De Belder in de plaats van Challouk, maar veel veranderde dit niet aan het spelbeeld. Het was nog steeds Westerlo die de bal had en daar ook gevaarlijk mee was. Cicek kon net niet binnentikken en Dutoit ging goed plat op een schuiver van Mabea. Iets later moest Seth De Witte het veld verlaten met een heupblessure. Westerlo doelman Ozer kwam nog goed uit wanneer De Belder diep werd gestuurd door Schils. De thuisploeg hield echter controle en na enkele kleine kansen kon Cicek dan toch de 3-0 scoren. Nadien hoefde het niet meer voor Westerlo en liet het Deinze meer aan de bal komen. Diep in de blessuretijd kon De Belder de kooi van Ozer nog bedreigen, die spectaculair in hoekschop bokste.

 

Doelpunten: 22' Van Eenoo (1-0),  37' Vetokele (2-0), 62' Cicek (3-0)
Scheidsrechters: Wim Smet, bijgestaan door Dirk Gilon, Nicolas Maszowez en Maarten Toeback
KVC Westerlo: Ozer, Lloci, Antunes, Van Eenoo (C), Abrahams (82' Janssens), Cicek (75'  Gboho), Mabea, Keita, Soumah, Vetokele, Dierckx (89' Remmer)
KMSK Deinze: Dutoit, Staelens, Mertens (C) (72' Le Postollec), Lecomte, Challouk (46' De Belder), Dansoko, De Looze, Vansteenkiste, De Schutter, De Witte (57' Blondelle)
Gele kaarten: 15' Soumah, 71' Staelens, 73' Vansteenkiste

 

Wedstrijdverslag door Ruben Gekiere

 

 

20U17

Full-time ... All eyes on saturday! #kmskdeinze #eska #D1B

SocialScore
19U58

Jannes pakt geel

SocialScore
19U57

Flavi is back!

SocialScore
19U55

Alessio neemt een gele kaart na trappen op de hielen van Dierickx

SocialScore
19U46

Cicek via de paal binnen #kmskdeinze #eska #D1B

SocialScore
19U40

De noodgedwongen wissel voor Seth is een feit #kmskdeinze #eska #D1B

SocialScore
19U29

Dylan komt erin voor Youssef #KMSKDEINZE #D1B #eska

SocialScore
19U16

Belangrijke tweede helft voor de boeg. COME ON DEINZE! #kmskdeinze #D1B #eska

SocialScore
19U06

Vetokele met de 2-0 #eska #kmskdeinze

SocialScore
18U51

Van Eenoo met een Olympisch doelpunt, 1-0 #eska #D1B

SocialScore
17U44

Here's your #kmskdeinze team for tonight vs KVC Westerlo #eska #D1B

SocialScore
11U51

SocialScore

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Legea Group Ceyssens EDA Declercq Messer