ZA 16.04

20U00

Competitie

SK Lommel - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Wedstrijdverslag

Voor de eerste bekerwedstrijd van dit seizoen trokken de mannen van Wim De Decker naar Berlaar voor de wedstrijd bij Lyra-Lierse. Zoals verwacht stonden enkele nieuwe gezichten t.o.v. de wedstrijd tegen Moeskroen aan de aftrap. In doel zagen we opnieuw William Dutoit, en verder startten ook onder meer El Banouhi, Lecomte & Tarfi.

Het talrijk opgekomen publiek, waaronder Eric Van Meir en Westerlocoach Jonas De Roeck, zag Deinze starten met overwicht, zonder echte kansen te creëren. Op het kwartier was de eerste kans meteen een hele grote maar El Banouhi werd verrast wanneer de thuisdoelman een eenvoudige bal liet glippen en miste voor een quasi leeg doel. Dit was wel het signaal voor een aantal nieuwe doelkansen. Tarfi trapte eerst net iets te centraal, maar ogenblikken later bediende Challouk De Belder, die knap binnenkopte. Deinze kwam verdiend op voorsprong. Tien minuten later kopte De Belder opnieuw binnen, dit keer op voorzet van El Banouhi.

Het lukte Lyra-Lierse niet om kansen te creëren. Boone was alert op een voorzet van Lambreghts, maar de scherpe counter met Challouk en El Banouhi bereikte De Belder net niet om de 0-3 binnen te tikken. Kort voor de rust werkte Vets via een vrije trap van Hendrickx de 0-3 in eigen doel, waardoor de wedstrijd bij de rust reeds gespeeld was.

Tijdens de tweede helft kreeg Lyra-Lierse al vroeg een grote kans maar Peffer raakte de paal. Lennart Mertens kwam in voor Dylan De Belder, en trof meteen de lat, waarna Prychynenko in de rebound de 0-4 scoorde. Tegen het eind van de wedstrijd zette Mertens alsnog de forfaitcijfers op het scorebord.


Doelpunten: 16' De Belder (0-1), 26' De Belder (0-2), 42' Vets (0-3 owngoal), 62' Prychynenko (0-4), 83' Mertens (0-5)

 

Opstellingen:

Lyra Lierse: Maes, Balbi, Vets, Kil (70' Van Den Branden), Adesanya, Lambreghts (48' Julien), Weuts, Nys, Van Den Buijs (48' Verbist), De Wilde, Peffer
Gele kaarten: 86' Verbist

KMSK Deinze: Dutoit, El Banouhi, Boone, Lecomte, Tarfi, Hendrickx (68' Van Walle), Challouk (58' Abrahams), Prychynenko (75' Janssens), Dansoko (75' Geeraerts), Vansteenkiste, De Belder (58' Mertens)

21U18

We bekeren verder! 🏆

SocialScore
21U08

Lenny prikt ook een doelpunt mee!

SocialScore
21U01

Geeraerts komt erin.

SocialScore
21U00

Janssens komt in de plaats van Prychynenko.

SocialScore
20U53

Hendrickx mag gaan rusten.

SocialScore
20U50

Prychynenko met de 0-4!

SocialScore
20U43

Lenny komt Dylan vervangen.

SocialScore
20U42

Abrahams komt erin.

SocialScore
20U18

We gaan de rust in met een 0-3 voorsprong!

#ComeonDeinze

SocialScore
20U15

We komen 0-3 voor na een owngoal van Vets.

SocialScore
19U59

Dylan met zijn tweede van de avond!

SocialScore
19U50

Dylan brengt ons op voorsprong!

SocialScore
08U18

🏆 Onze bekercampagne start vanavond!
👊 Let's do this, Tigers!

SocialScore

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq