De officiële clubsite

{HNB} Regi Van Acker: "Wanvertoning en zeer slappe prestatie"

“Wanvertoning en een zeer slappe prestatie”
SK Deinze pakte opnieuw uit met een ondermaatse generale repetitie, zeker met het oog op de komende wedstrijd in de Beker van België. De nummer twee uit de rangschikking incasseerde op het veld van FC Seraing al haar eerste competitienederlaag in de aanloop naar het gewonnen bekerduel met Club Brugge. Afgelopen zaterdag kwam SK Deinze in de thuismatch tegen SK Heist, nota bene de nummer 15 in de rangschikking, niet verder dan een doelpuntenloos gelijkspel. Geen mentale opsteker met het oog op de bekerwedstrijd van woensdagavond tegen AS Eupen.

“Dit was een echte wanvertoning en een zeer slappe prestatie”, reageert coach Regi Van Acker. “We pakten met veel slechte passes uit, wonnen weinig duels en voetbalden in een te laag tempo om een goed georganiseerde opponent uit verband te spelen. Er zat geen beleving, geen strijdvaardigheid in de ploeg. Twee troeven die iedere voetballer altijd moet hebben. We kregen nochtans de eerste en beste kans in de wedstrijd, maar de doorgebroken Mehdi Tarfi kon niet scoren. Heist schiep nadien vier goede kansen, gelukkig konden wij rekenen op een secure Tom Vandenberghe. Onze doelman liet zich niet op een foutje betrappen en won bijgevolg een punt voor ons.”

“Deze zwakke prestatie is niet te begrijpen. Zeker niet na onze glansprestatie van vorige week tegen SV Oudenaarde. We waren absoluut niet bezig met het bekerduel tegen AS Eupen. Dit was ook geen mogelijk excuus om ondermaats te presteren. We zullen ons niveau tegen AS Eupen serieus moeten opkrikken om goed weerwerk te bieden. In het andere geval dreigen we tegen de eersteklasser al vroeg achter de feiten aan te lopen.” (jp)

(HNB di. 4/12/18)

website door GRAMMA