ZO 22.09

16U00

Competitie

KMSK Deinze - Club NXT

PRE-ORDER Pre-order de nieuwe home & awaykit 24-25!

Naar de webshop!

Koop je tickets!

Bestel je tickets voor de volgende thuiswedstrijd!

KMSK Deinze Verwelkomt Reece Welch

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 06 september 2024

Op transferdeadline day komt Reece Welch onze rangen versterken. De 20-jarige Engelse-Jamaicaanse centrale verdediger komt op huurbasis over van Everton FC U21 voor één seizoen.

Welch bracht de eerste helft van vorig seizoen door op huurbasis bij Forest Green Rovers, waar hij 23 wedstrijden speelde. Daarna keerde hij in januari terug naar Everton, waar hij ook in de voorbereiding op het nieuwe seizoen mocht aantreden voor het eerste elftal. Verschillende clubs, zowel in Engeland als in het buitenland, toonden interesse in de jonge verdediger, maar KMSK Deinze heeft nu een overeenkomst bereikt met Everton voor een seizoenlange huur.

Wouter Artz (technisch directeur): "Reece is een grote en dynamische centrale verdediger die zowel links als rechts uit de voeten kan. Als Engels jeugdinternational brengt hij ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring mee. We zijn erg blij dat we dit profiel kunnen toevoegen aan onze selectie voor dit seizoen.

Met zijn veelzijdigheid en internationale ervaring belooft Reece een belangrijke rol te spelen in de verdediging van KMSK Deinze.

 

Welkom, Reece!

GOUDEN RELATIES

Grandis StarCasino Playsia TV Jako (1)