ZO 22.09

16U00

Competitie

KMSK Deinze - Club NXT

PRE-ORDER Pre-order de nieuwe home & awaykit 24-25!

Naar de webshop!

Koop je tickets!

Bestel je tickets voor de volgende thuiswedstrijd!

KMSK Deinze versterkt aanval met Erdon Daci

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 06 september 2024

Erdon Daci is vanaf vandaag een Tiger! De Noord-Macedonische centrumspits (26), die definitief overkomt van KVC Westerlo, tekent een contract dat hem tot juni 2025 (+1 jaar optie) aan onze club verbindt.

Daci maakte in de zomer van 2021 de overstap naar België, waar hij bij KVC Westerlo direct zijn stempel drukte. In zijn eerste seizoen in 1B speelde hij, met 10 doelpunten,  een hoofdrol in de promotie van de Kemphanen naar 1A. 

Na zijn succesvolle periode in Westerlo, werd Daci in februari vorig seizoen uitgeleend (zonder aankoopoptie) aan SK Beveren. Hier speelde hij 9 wedstrijden, waarin hij goed was voor 1 doelpunt en 1 assist.

Wouter Artz (technisch directeur van KMSK Deinze): “Erdon heeft eerder al bewezen erg succesvol te zijn in deze competitie. Met zijn goede linkervoet, slimme loopacties naar het doel, en zijn koelbloedigheid voor doel brengt hij extra opties voor onze aanval. Met Erdon hebben wij een profiel erbij dat wij nog niet hadden in deze groep.”

Met zijn ervaring, inzicht en scherpte voor het doel, kijken we ernaar uit om Erdon in het shirt van onze Tigers te zien schitteren. 

Welkom, Erdon!

GOUDEN RELATIES

Grandis StarCasino Playsia TV Jako (1)