VR 12.05

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Dender EH

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Andreas Spegelaere tekent eerste profcontract bij KMSK Deinze

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 18 mei 2023

KMSK Deinze bouwt verder aan de toekomst en verwelkomt Andreas Spegelaere officieel in de A-kern. Andreas zweefde het afgelopen seizoen al vaker tussen onze U21 en de eerste ploeg, maar zal vanaf seizoen 23-24 officieel aantreden bij onze Tigers.

Andreas kreeg zijn jeugdopleiding bij KAA Gent en kwam vanaf de U15 over naar KMSK Deinze. De defensieve middenvelder tekent een contract tot 2025 met één jaar optie.  

Adrián Espáragga (sportieve directeur): "Andreas is een voorbeeld voor al onze spelers van de jeugdacademie. Dankzij zijn harde werk, inzet en doorzettingsvermogen heeft hij alles wat een speler nodig heeft om te presteren in de A-kern. Wij hopen dat hij op deze manier zichzelf kan blijven ontwikkelen binnen het professioneel voetbal als defensieve middenvelder of centrale verdediger."

Proficiat en welkom Andreas!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens GGG DEA MGG