ZA 27.04

16U00

Competitie

Patro Eisden MM - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

ACA Football Partners X Juventud Torremolinos CF

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 01 februari 2023

ACA Football Partners Pte. Ltd. heeft een overeenkomst bereikt met Juventud Torremolinos CF. Zij verwelkomen de Spaanse ploeg als tweede club in een multi-club ownership model.

ACA Football Partners Pte. Ltd. (Singapore, CEO: Hiroyuki Ono, hierna ACAFP), de eigenaar van KMSK Deinze, kondigde aan dat ze een overeenkomst hebben bereikt met Juventud Torremolinos Club de Fútbol (Spanje, voorzitter: Alain Patrick Ajegun Soba Tatak) om de club vanaf februari 2023 over te nemen.  

De overeenkomst met Juventud Torremolinos CF is een nieuwe mijlpaal voor ACAFP bij de ontwikkeling van multi-club ownership model. Juventud Torremolinos CF ligt in het zuiden van Spanje, dichtbij Málaga, en speelt in de Tweede Divisie RFEF. De club beschikt over aanzienlijke faciliteiten, waaronder 2 kunstgrasvelden naast het stadion, een binnenveld en trainingsruimten. Torremolinos bestaat voornamelijk uit jonge lokale spelers maar heeft een sterke ambitie om te groeien.

Sinds ACAFP eigenaar is geworden van KMSK Deinze, proberen we een strategie uit te stippelen van de jeugdacademie naar het tweede en het eerste elftal. KMSK Deinze maakte al bekend dat we voor de ontwikkeling van de jeugdacademie samenwerken met het trainingscentrum Futurosport. Dankzij deze eerdere samenwerking kunnen we uitstekende faciliteiten aanbieden in België. 

De toetreding van Juventud Torremolinos CF is het ontbrekende puzzelstukje in het project van KMSK Deinze. Momenteel hebben spelers tussen 21 en 23 jaar slechts beperkte toegang om wedstrijdervaring op te doen voor ze zich kunnen aansluiten bij de A-ploeg. Door een extra club aan te werven hebben we meer keuzemogelijkheden en kunnen we hen zelfs op internationaal niveau wedstrijdmogelijkheden aanbieden. Gisteren vertrok Rousseau De Poorter naar Juventud Torremolinos CF, waar hij zal uitgeleend worden tot het einde van het seizoen. Wij wensen Rousseau het allerbeste en kijken alvast uit naar zijn prestaties in Spanje.

We zijn blij dat we, samen met Juventud Torremolinos CF, zowel in België als in Spanje over goede faciliteiten beschikken om jonge spelers te ontvangen. Op deze manier willen we ons samen met ACAFP blijven inzetten voor de groei van de club.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO