ZA 30.03

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Zulte Waregem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Officiële aankondiging: Denijs Van De Weghe en Olivier Van de Vijver treden af als leden van de Raad van Bestuur.

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 30 januari 2023

KMSK Deinze maakt officieel bekend dat Denijs Van De Weghe en Olivier Van de Vijver hebben besloten af te treden als leden van de Raad van Bestuur van de Deinze Football Club NV.

De club ontving op 25 oktober 2022 de aangetekende brieven van Denijs Van De Weghe en Olivier Van de Vijver. In deze aangetekende brieven hebben zij hun ontslag ingediend als bestuurder van Deinze Football Club NV. De club heeft hun aanvraag aanvaard door de statuten van Deinze Football Club NV te volgen en heeft hiervoor de nodige stappen ondernomen. Deze beslissing is effectief sinds 18 januari 2023.

Denijs Van De Weghe zal aanblijven als ere-voorzitter van KMSK Deinze en belooft samen te blijven werken met de club om de relatie met sponsors, supporters en alle stakeholders te behouden en te versterken.

Olivier Van de Vijver treedt tegelijkertijd af als Chief Commercial Officer, maar blijft actief als commercieel vertegenwoordiger binnen de club. Hij belooft de club te ondersteunen bij het behouden van de bestaande sponsors en bij het vinden van nieuwe sponsordeals.

KMSK Deinze zal op zoek gaan naar nieuwe bestuursleden die willen samenwerken aan een betere toekomst voor de club.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO