ZO 11.12

20U30

Competitie

Lommel SK - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

KMSK Deinze verwelkomt 3 spelers van URAWA RED DIAMONDS

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 18 november 2022

KMSK Deinze en zijn eigenaar ACA Football Partners werken aan de uitbreiding van hun globale netwerk. Deze keer verwelkomt KMSK Deinze 3 jonge spelers van één van de grootste profclubs in Japan, URAWA RED DIAMONDS. Yuta Miyamoto (22/middenvelder), Kaito Yasui (22/middenvelder), en Kota Kudo (19/verdediger) zullen onder leiding van Marc Grosjean van 21 november tot 3 december met de A-ploeg meetrainen.

Reactie van Akihisa Iizuka, CSO van KMSK Deinze: "We zijn ontzettend enthousiast over het verwelkomen van jonge veelbelovende spelers van een van de grootste J.League clubs. Hoewel het een korte periode is, hoop ik dat ze veel ervaring zullen opdoen in het Europese voetbalmilieu en misschien zelfs spelers van KMSK Deinze zullen inspireren."


Meer informatie over URAWA RED DIAMONDS:

 

Officiële website:

https://www.urawa-reds.co.jp/reds-en/

Twitter:

https://twitter.com/REDSOFFICIAL

 

 

EN: KMSK Deinze welcomes 3 players from URAWA RED DIAMONDS

KMSK Deinze and its owner ACA Football Partners have been working to expand its global network and this time KMSK Deinze welcomes 3 young players from one of the biggest professional clubs in Japan, URAWA RED DIAMONDS. Yuta Miyamoto (22/MF), Kaito Yasui (22/MF), and Kota Kudo (19/DF) will be joining the top team training under the order of Marc Grosjean from November 21st until December 3rd.

Comment from Akihisa Iizuka, CSO of KMSK Deinze
“We are excited about welcoming young promising players from one of the biggest J.League clubs. Although it’s a short period of time, I hope they will gain a lot of experience being in the European football environment, and maybe even inspire Deinze players too.”

Officiële website:

https://www.urawa-reds.co.jp/reds-en/

Twitter:

https://twitter.com/REDSOFFICIAL

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens GGG DEA MGG