ZO 11.12

20U30

Competitie

Lommel SK - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Takahisa Shiraishi stelt zijn positie ter beschikking

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 29 september 2022

NL: Deze morgen heeft hoofdtrainer Takahisa Shiraishi besloten om, voor het welzijn van het project, zijn functie als hoofdtrainer ter beschikking te stellen van de club. Dit was een gemeenschappelijke beslissing tussen KMSK Deinze en Takahisa Shiraishi.

Hij heeft veel bijgedragen aan de voetbalstructuur in de club. KMSK Deinze wil Taka bedanken voor zijn harde werk en inzet van de voorbije weken en wenst hem veel succes in het verdere verloop van zijn carrière.

EN: Takahisa Shiraishi places his position at disposal

This morning, headcoach Takahisa Shiraishi has decided to place his position as head coach at the disposal of the club for the well-being of its project. This decision was a mutual agreement between KMSK Deinze and Takahisa Shiraishi.

He has contributed a lot to build up football structure in the club. The club of KMSK Deinze would like to thank Taka for his hard work and commitment over the past few weeks and wishes him good luck in the further course of his career.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens GGG DEA MGG