ZA 01.10

20U00

Competitie

K Beerschot VA - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Start van samenwerking tussen KMSK Deinze en PVF Football Academy

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 22 september 2022

KMSK Deinze kondigde in juli haar samenwerking aan met een van de topvoetbalacademies in Vietnam, PVF Football Academy, met het oog op de ontwikkeling van academiespelers. Sinds de aankondiging is het project volop op gang. Deze zomer maakte KMSK Deinze een selectie van een aantal 15-jarige spelers in Vietnam. Die geselecteerde spelers zullen vanaf oktober naar België verhuizen om stage te lopen bij onze jeugdacademie en ervaring op te doen in de Europese voetbalwereld.

Wij geloven in het potentieel van de voetbalmarkt in Vietnam en maken daarom graag gebruik van ons wereldwijde netwerk. ACAFP en VTV willen door middel van een documentaire ‘Rising Star’ de verhalen van deze jonge veelbelovende spelers vertellen aan alle gepassioneerde voetbalfans in Vietnam.

 

De eerste aflevering staat in het teken van de (fysieke) testen die KMSK Deinze hield bij PVF. Dit wordt vanaf midden oktober uitgezonden door VTV in Vietnam. De volgende afleveringen worden na de spelers hun aankomst in België verder gefilmd. Wij danken hiervoor programmasponsor Phat Dat Corporation, en de professionele tv-ploeg uit Japan, Fuji Television Network, Inc.

 

Reactie van Hiroyuki Ono, CEO van ACAFP en vice-voorzitter, raad van bestuur, KMSK Deinze

 

“Allereerst wil ik alle partijen bedanken, inclusief de programmasponsor Phat Dat Corporation, om dit project mogelijk te maken. Sinds we in juli onze samenwerking tussen PVF en KMSK Deinze aankondigden, hebben we het project onder de loep genomen en ben ik verheugd aan te kondigen dat we een nieuwe strategische samenwerking met VTV Cab hebben bereikt. Het betekent voor ons veel dat we een verhaal rond getalenteerde spelers uit Vietnam kunnen leveren aan de voetbalfans in Vietnam. Ook kan ACAFP een mogelijkheid bieden om het wereldwijd te streamen via onze unieke videostreamingservice "PlaysiaTV" (https://playsiatv.com/). We geloven sterk in het voetbalenthousiasme in Vietnam en zijn zeer tevreden om deel uit te maken van dit project. Zo kunnen we de waarde en het potentieel op wereldwijd niveau aantonen.”

 

Reactie van mevrouw Nguyen Thi My Dung, adjunct-directeur van PVF

 

“Als partner van dit project heeft PVF als doel de Vietnamese spelers  laten ontwikkelen en hun ervaring laten opdoen. We willen een goede omgeving creëren in een meer ontwikkeld voetballand voor de potentiële spelers zodat ze optimaal kunnen groeien en evolueren. Zo kunnen onze spelers de sfeer ervaren, trainen met de jeugdploeg van KMSK Deinze en kennis maken met voetbal en activiteiten in een vreemd land.

 

We hopen dat het lanceren van dit proces bij het brede publiek de investeringen in de ontwikkeling van jongeren zal aanmoedigen en de vastberadenheid van jeugdspelers en hun families zal versterken om hun voetbalcarrière verder te ontwikkelen. “

 

Reactie van dhr. Nam, CEO van VTV cab

 

VTVcab is de nummer één mediagroep die originele content produceert en levert in Vietnam. Dit doen we op meerdere platforms, met een publiek van meer dan 15 miljoen kijkers (direct en indirect). VTVcab is vereerd om partner te zijn, media te ondersteunen en uit te zenden voor het tv-programma "Rising Star". Het programma creëert kansen voor jonge Vietnamese voetballers om professioneel te worden opgeleid en te concurreren in Europa. Hierdoor kan men wereldwijd het jonge voetbaltalenten uit Vietnam ontdekken. We hopen dat het programma veel aandacht in binnen- en buitenland zal krijgen.

 

Wij wensen alle jonge Vietnamese spelers veel succes met de selectie en hopen dat dit een succesvolle samenwerking wordt tussen alle partijen.”

 

Reactie van dhr. Bui Quang Anh Vu, CEO van Phat Dat Corporation

 

“Als een bedrijf dat graag zinvolle sociale activiteiten begeleidt, is Phat Dat Corporation graag sponsor van dit programma. Net als miljoenen Vietnamezen delen ikzelf en het personeel van Phat Dat allemaal de liefde voor voetbal - de koning van de sport. Vietnam heeft inderdaad veel jonge spelers met een groot potentieel, die in de toekomst glorie aan de natie zouden kunnen brengen. Het begeleiden van PVF en ACA Football Partners (ACAFP) is een grote eer voor Phat Dat. geloof dat deze samenwerking een weg kan zijn voor jonge spelers om professionele ervaring op te doen op trainingen. Zo kunnen ze het maximum van hun potentieel bereiken.”

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens GGG DEA MGG