ZO 08.10

19U15

Competitie

Lierse K - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Blessurenieuws: week 37

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 14 september 2022

Lees hier de wekelijkse update over de geblesseerde spelers.

Bij Rousseau De Poorter (ellepijpbreuk) en William Dutoit blijven we een positieve evolutie zien. Rousseau traint zonder fysiek contact mee op het veld. William traint individueel op het veld, maar zijn situatie ziet er elke dag beter uit.

De blessure van Mamadou Koné (enkelblessure) neemt toch wat meer tijd in beslag dan verwacht. Hij zal voor deze vrijdag niet speelklaar zijn. Ook Gonzalo Almenara traint momenteel nog in de fitness na een spierblessure.

Verder zijn er geen nieuwe geblesseerden.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Playsia TV Tachikawa house JAKO