ZA 30.03

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Zulte Waregem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Welkom, Jur Schryvers!

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 11 augustus 2022

De Belgische Jur Schryvers is vanaf dit seizoen ook een Tiger! De 25-jarige verdedigende middenvelder komt transfervrij over van SK Beveren en tekent nu een contract bij Oranje-Zwart voor 2 seizoenen.

Jur (Brasschaat, 17 mei 1997) begon met voetballen bij Excelsior FC Essen maar kreeg later zijn jeugdopleiding bij Germinal Beerschot en vanaf 2013 bij Club Brugge. Bij deze laatste speelde hij van 2014 tot 2017 bij de beloften. In het seizoen 2017-2018 nam Philippe Clément hem mee naar SK Beveren, waar hij op 14 oktober 2017 zijn debuut maakte tegen AA Gent. Hij speelde bij SK Beveren tot 30 juni 2022, en stapt nu dus transfervrij over naar KMSK Deinze.

 

Jur Schryvers: “Ik ken KMSK Deinze uiteraard van het afgelopen seizoen in 1B. Het is een club met ambitie en dat spreekt me zeker aan, vandaar ook mijn beslissing om naar hier te komen. Ik ken ook enkele spelers heel goed, zoals Christophe Janssens en Jellert Van Landschoot, dus ik kijk er wel naar uit om samen met hen en de rest van het team de competitie te beginnen.”

Adrián Espárraga (Sporting Director): “Jur is een jonge speler met reeds veel ervaring in het Belgische voetbal. Hij kan zowel als verdediger of als centrale middenvelder spelen. Hij zal het team een goede balans en intensiteit bieden, waardoor ook op het middenveld goede aanvallende verbindingen ontstaan. Ik hoop dat hij het team kan helpen om onze doelen dit seizoen te behalen.”

 

Welkom, Jur!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO