VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Welkom, Adrián Ortolá!

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 05 augustus 2022

We krijgen er een nieuwe naam bij tussen de palen. De 28-jarige keeper Adrián Ortolá zal komend seizoen de Oranje-Zwarte kleuren vertegenwoordigen. Hij tekent een contract van 1 seizoen met optie voor een tweede seizoen. Ortolá komt over van het Spaanse FC Girona, dat afgelopen seizoen promoveerde naar La Liga (eerste divisie).

Adrián werd geboren op 20 augustus 1993 in de Spaanse stad Jávea, een gemeente in Alicante. Zijn jeugdopleiding kreeg hij voornamelijk bij Villareal. Later trok hij naar het B-team van FC Barcelona waar hij 3 jaar lang de netten schoonhield. Barcelona verhuurde hem nog aan Deportivo de la Coruña (Primera División) en CD Tenerife (La Liga 2). In 2021 tekende hij bij FC Girona waar hij mee mocht strijden voor de promotie naar La Liga. Zo stond hij in het doel tijdens het beslissende duel tegen zijn ex-club CD Tenerife.

Adrián Espárraga (Sporting director): “Ortolá is een keeper met uitstekende normen en waarden en nu al een geweldige carrière. Hij is wendbaar en neemt altijd goeie beslissingen om zijn doel te verdedigen. Aanvallend kan hij met veel precisie spelen en kan hij de ploeg geweldige dingen bieden in de opbouwfase.”

Welkom, Adrián!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq