VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Onze nieuwe Home Shirt is er

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 03 augustus 2022

Zoals altijd: Nieuw seizoen, nieuwe shirts. En voor het eerst heeft KMSK Deinze drie volledig gepersonaliseerde wedstrijdshirts. Naar aanleiding van de laatste wedstrijd van het preseason lanceert de club nu haar gloednieuw Home Shirt.

Het Home Shirt is zoals altijd oranje, maar dit seizoen werden er subtiele tijgerstrepen in verwerkt. Het is enerzijds een knipoog naar onze nieuwe bijnaam die we in het seizoen 20/21, ons eerste seizoen in 1B, gekregen hebben: de Tigers. Anderzijds toont het ook onze ambitie: We zijn hungry for the win, we zijn ambitieus, we vechten voor elke overwinning zowel op als naast het veld. Attacking the future!

Op de borst werd sinds dit seizoen ook het clublogo in reliƫf geplaatst, en in de nek pronkt ons stamnummer 818. Dit Home Shirt zal gecombineerd worden met een zwarte short en zwarte kousen.

De shirts zullen offline beschikbaar zijn vanaf de eerste thuismatch van de competitie. Pas vanaf september zullen de shirts ook in de online shop verkocht worden.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq