ZA 27.04

16U00

Competitie

Patro Eisden MM - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

KMSK Deinze verwelkomt Mr Kazutaka Mori als nieuwe NFT-sponsor voor Web3 Fan Activation

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 10 augustus 2022

KMSK Deinze verwelkomt Mr Kazutaka Mori als nieuwe NFT-sponsor voor Web3 Fan Activation. Supporters kunnen zo "Scholars" worden in ons partnership met DEA.

KMSK Deinze, de hoofdclub van ACA Football Partners (ACAFP), verwelkomt Mr Kazutaka Mori als een nieuwe NFT-sponsor. Hij zal voornamelijk betrokken zijn bij onze Web3 fanactivaties samen met onze partner, Digital Entertainment Asset (DEA). Zijn sponsorbijdrage zal worden omgezet in NFT-kaarten zodat fans de online game JobTribes kunnen spelen.

Sinds het strategisch partnership met DEA blijft KMSK Deinze hard werken om een online community op te bouwen met behulp van Web3 fanactivaties. Vandaag verwelkomen we mr Kazutaka Mori als NFT-sponsor. Zijn bijdrage zal als NFT-kaarten gedeeld worden met fan communities om het online spel te spelen.

Onze supporters kunnen de online game JobTribes spelen en zo officiële merchandise, wedstrijdtickets of andere voordelen bij de club verdienen. Aangezien KMSK Deinze een "familieclub" is die focust op het versterken van zijn verschillende communities, zullen we verschillende groepen fans uitnodigen die bereid zijn om deel te nemen aan deze activatie.

De club is dit project al gestart met een aantal vooraf geselecteerde supporters, en om onze activatie uit te breiden, biedt DEA speciale KMSK Deinze NFT-kaarten aan. Deze NFT-kaarten zijn ontworpen door een populaire Japanse illustrator genaamd Shinkichi en tonen tekeningen van KMSK Deinze-supporters en burgemeester Jan Vermeulen. Die NFT-kaarten worden vanaf vandaag, 10 augustus, verkocht op het DEA-platform.

Wie geïnteresseerd is om deel uit te maken van deze activatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Voorwaarden:

・Verzamel minimaal 10 personen

・Word fan van KMSK Deinze!

・Lees de voorwaarden goed door en schrijf je hier in: https://bit.ly/3OQGgv9

We zullen een aparte sessie houden om de werkwijze in detail uit te leggen aan degenen die zich inschrijven. De inschrijvingen worden afgesloten zodra we het maximale aantal inschrijvingen hebben bereikt.

Over Mr. Kazutaka Mori

Partner advocaat van One Asia Lawyers Group, kantoor in Singapore

Sinds hij in 2017 naar Singapore verhuisde, was zijn belangrijkste focus het ondersteunen van Japanse blockchain-bedrijven bij hun wereldwijde expansie, en hij heeft ook angel investments gedaan in een aantal Web3-start-ups. Onlangs richtte hij MGG Verse op, dat duurzame sociale bijdragen nastreeft door de werking van de Block Chain Game Guild.

Reactie van Mr Kazutaka Mori

Vorig jaar bezocht ik voor het eerst de stad Deinze en woonde ik een officiële wedstrijd van KMSK Deinze bij. Ik werd in één klap verliefd op deze stad en dit team.

Ik ben vereerd om een brug te zijn tussen mijn favoriete DEA-game en deze ambitieuze voetbalclub. Ik kijk ernaar uit om Deinze opnieuw te bezoeken en de kans te krijgen om de geweldige supporters van KMSK Deinze beter te leren kennen.

Reactie van Serge Beerens, CEO van KMSK Deinze

Ik ben blij Mr Mori te mogen verwelkomen als nieuwe sponsor van KMSK Deinze. Onze Web3-activatie met DEA is uniek maar tegelijkertijd zeer innovatief. Aangezien een van onze belangrijkste missies is om een sterke gemeenschap rond KMSK Deinze op te bouwen, zou dit ons een nieuwe geweldige kans kunnen bieden om dit te bereiken. Ik hoop dat veel mensen zullen deelnemen aan deze activatie en ik wil Mr Mori graag bedanken voor zijn steun.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO