ZA 27.04

16U00

Competitie

Patro Eisden MM - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

ACA Football Partners lanceert begin september haar gloednieuw streamingplatform “PlaysiaTV” op basis van het Web3-concept ‘Watch to Earn’

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 12 augustus 2022

ACA Football Partners Pte. Ltd. (Singapore, CEO: Hiroyuki Ono, ACAFP) is verheugd de lancering aan te kondigen van zijn eigen streamingservice genaamd "PlaysiaTV". Vanaf begin september worden hierin Web3-concepten zoals ‘Watch to Earn’ opgenomen, in samenwerking met Digital Entertainment Asset (DEA) waarmee de ook KMSK Deinze een strategisch partnership heeft.

ACAFP is een in Singapore gevestigd voetbalbedrijf dat onder de missie "Release the value of Sports & Evolve" een multiclub model vanuit Azië wil uitbouwen. Sinds februari 2022 zijn ze de eigenaars van KMSK Deinze en zijn ze met de club een strategisch partnerschap met DEA aangegaan om een fanactivatie op basis van het Web3-concept “Play&Earn” op te zetten. De fans van KMSK Deinze spelen online games en krijgen beloningen zoals abonnementen of officiële merchandise, afhankelijk van hoe goed ze het spel spelen. Met deze activatie streven we ernaar om ook buiten het stadion de fancommunity op te bouwen.

Deze keer werkt ACAFP samen met DEA om de unieke videostreamingservice genaamd "PlaysiaTV" te starten, op basis van het Web3-concept ‘Watch&Earn’. ACAFP zal originele inhoud van onze partnerclubs maken en verspreiden, en kijkers kunnen beloningen (zoals tickets, merchandise…) ontvangen door deze inhoud online te bekijken. Met deze gloednieuwe videostreamingservice kunnen sportfans "kijken, genieten, beloningen ontvangen", en we denken dat dit de waarde van sport kan tonen en tegelijkertijd een extra contactpunt kan creëren om de fanbase te vergroten.

Over PlaysiaTV

Een streamingservice van ACAFP op basis van het Web3-concept ‘Watch&Earn’. Kijkers kunnen, net als het spelen van games, video’s op dit platform bekijken en zo beloningen krijgen. Dit zal afhankelijk zijn van een aantal zaken, zoals het aantal kijkers of de duur van het kijken. ACAFP is ook van plan om het NFT-concept te installeren om advertenties in verschillende prijsklasses te maken. Er zullen  verschillende kanalen op dit streamingplatform komen te staan, waaronder ACAFP en KMSK Deinze, en sportfans kunnen altijd en overal genieten van documentairereeksen of interviews met spelers.

De alfa-versie wordt verwacht rond begin september

 

PlaysiaTV: http://playsiatv.com/

Officieel Twitter-account: http://twitter.com/PlaysiaTV

 

CEO van ACAFP Hiroyuki Ono, CEO van DEA Naohito Yoshida

Reactie van Mr Naohito Yoshida, CEO van DEA

Zelfs voor ons, een toonaangevend NFT Gaming-platformbedrijf / PlayMining, zal dit Watch&Earn-project een grote uitdaging zijn. Een van de meest fundamentele vormen van inkomsten bij Web2 is advertenties. Het concept van Watch&Earn is de belangrijke stap voorwaarts om dit bedrijfsplan naar het Web3-niveau te brengen. Door samen te werken met ACAFP gaat onze eerste inhoud over voetbal op PlaysiaTV. Voetbal is een vorm van entertainment die mensen op internationaal niveau enthousiast maakt. Blijf ons volgen voor onze Watch&Earn-wereld die begint met rijke voetbalinhoud.

Reactie van Hiroyuki Ono, CEO van ACAFP en vice-voorzitter, raad van bestuur, KMSK Deinze

Ik ben verheugd om, na het strategisch partnership tussen KMSK Deinze en DEA, dit gloednieuw project ook met DEA af te trappen. We geloven in de waarde van voetbal als een mediabron, en als we kijken naar de recente trends geloven we dat we een breder publiek kunnen bereiken door zelf originele inhoud te creëren en te verspreiden. Bovendien zal PlaysiaTV, door het Web3-concept te integreren, een gloednieuw soort platform zijn en uiteindelijk de echte waarde van sport vrijgeven. We zijn van plan om wedstrijden, documentaires, interviews en meer te lanceren, dus hou ons in de gaten.

 

Over DEA

DEA is een Singaporees bedrijf opgericht in augustus 2018. Op 8 april 2020 werd de eerste ontwikkelde cryptocurrency van het bedrijf – DEAPcoin – genoteerd op de OKX cryptocurrency exchange. DEA bracht ook zijn eerste spel uit, JobTribes, een kaartspel voor het verhandelen van NFT-kaarten, alsook de 'PlayMining NFT', een marktplaats voor het verhandelen van NFT's.

Ga voor meer informatie over DEA naar de officiële website.

Over ACA Football Partners

ACAFP is een in Singapore gevestigd investeringsbedrijf dat van plan is om een multi-clubmodel vanuit Azië te creëren. ACAFP is onderdeel van de ACA Group, wiens kernactiviteit het beheer van private equity-fondsen is. Voetbalexperts actief in Europa hebben zich als oprichters bij het team aangesloten om de missie van ACAFP om "De waarde van Sports & Evolve vrij te geven" mee te ondersteunen. In de toekomst zal ACAFP zijn netwerk verder uitbreiden door kapitaal- en zakelijke samenwerkingen aan te gaan met partnerclubs die ook deze missie ondersteunen, en zal het de wereldwijde ontwikkeling van het Europese voetbal verder helpen ontwikkelen.

 

Bezoek de officiële website voor meer informatie over ACAFP.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO