VR 19.04

20U00

Competitie

RFC Seraing - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Welkom, Teo Quintero!

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 05 juli 2022

Onze transfermolen blijft maar draaien. KMSK Deinze verwelkomt Teo Quintero. De 23-jarige Venezolaan tekent een contract van 2 jaar met optie.

Teo Quintero werd op 2 maart 1999 geboren in Barcelona en kreeg de dubbele nationaliteit Spanjaard – Venezolaan. De centrale verdediger speelde één seizoen bij Hércules Alicante in de Spaanse tweede divisie. Later ging hij over naar CE Sabadell (Primera División R.F.E.F.). De tweevoetige verdediger zal vanaf dit seizoen voor minstens 2 jaar te zien zijn in de kleuren van KMSK Deinze.

 

Teo Quintero: “Ik ben super blij om hier te zijn en heb heel veel zin in het komende seizoen. Het is niet volledig nieuw voor mij want ik ken de coach. Hij was al even mijn trainer tijdens mijn jeugd en is mij altijd blijven volgen. Ik heb heel veel goesting om mij hier te bewijzen.”

Adrián Espárraga (Sporting Director): “Teo is een linkse centrale verdediger, met zowel uitstekende defensieve als offensieve kwaliteiten. Hij is een perfecte aanvulling op de andere centrale verdedigers. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij een zeer goede leider en positief karakter op het veld. We hopen dat hij in Deinze zijn progressie voortzet om de geweldige speler te worden die we verwachten.”

 

Welkom, Teo!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO