VR 19.04

20U00

Competitie

RFC Seraing - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Welkom, Joachim Carcela-Gonzalez!

Nieuws Bericht geplaatst op zaterdag 02 juli 2022

Een oude bekende: Joachim Carcela-Gonzalez verdedigt vanaf volgend seizoen onze oranje-zwarte kleuren. Hij verlaat het gedegradeerde Royal Excel Mouscron en tekent een contract voor 2 seizoenen, met optie voor nog een derde seizoen bij KMSK Deinze.

Joachim Carcela-Gonzalez (22) kreeg zijn jeugdopleiding bij Standard de Liège, RSC Anderlecht en Club Brugge. In 2018 keerde hij terug naar Standard en maakte daar tijdens de competitiematch tegen Waasland-Beveren zijn debuut bij het eerste elftal. In 2021 stapte hij transfervrij over naar Royal Excel Mouscron, maar omdat de club geen licentie kon bemachtigen en noodgedwongen moest degraderen kan hij nu vrij overkomen naar KMSK Deinze.

Adrián Espárraga (Sporting Director): “Carcela is een zeer getalenteerde speler die zowel als aanvallende middenvelder of als vleugelspeler kan spelen. Hij heeft ervaring in 1B en is aangepast aan de Belgische competitie, dus we verwachten dat hij meteen zal kunnen presteren met de ploeg. Hij bezit over goede technische vaardigheden en kan daardoor belangrijke kansen creëren.”

Welkom, Joachim!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO