VR 19.04

20U00

Competitie

RFC Seraing - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

KMSK Deinze gaat een partnership aan met PVF in Vietnam voor de ontwikkeling van jeugdspelers

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 29 juli 2022

KMSK Deinze, de hoofdclub van ACA Football Partners (ACAFP), sluit een partnership met PVF (voluit Vietnam Football Talents Promotion Company) in Vietnam om te werken aan de ontwikkeling van jeugdspelers.

Sinds KMSK Deinze in mei de nieuwe structuur aankondigde, is de integratie van de jeugdacademie met de A-kern een van de belangrijkste aspecten voor de verdere groei van de club. ACA Football Partners, de eigenaar van KMSK Deinze, heeft belangrijke connecties binnen de Aziatische voetbalindustrie, wat voor enorm potentieel zorgt. De club en ACAFP hebben nu dus een akkoord bereikt met PVF Football Academy voor een samenwerking.

 

PVF, gevestigd in de provincie Hung Yen, is een van de beste voetbalacademies in Vietnam en werd door de Asian Football Confederation bekroond met de AFC-3 Star Elite Youth Academy. PVF behoort daardoor tot de 3 hoogst gerangschikte Elite Youth Academies in Azië en probeert jonge Vietnamese voetbaltalenten te ontwikkelen tot professionele voetballers voor de V-League 1 en 2 in Vietnam of om naar het buitenland te gaan. De PVF-Academy bracht ook spelers en technische staf aan voor het VFF National Team en National Youth Teams, die Vietnam vertegenwoordigen in internationale voetbalcompetities. Voetbal is een snelgroeiende sector in Vietnam, en we geloven dat het bieden van kansen voor jonge potentiële talentvolle spelers om naar Europa (en vooral België) te komen een wederzijds effect zal hebben.

 

Binnen dit partnerschap heeft KMSK Deinze een groep van 15- tot 17-jarige spelers in Vietnam, en enkelen onder hen zullen de kans krijgen om vanaf oktober naar Deinze te komen en een eerste ervaring op te doen met de jeugdacademie van KMSK Deinze. Het hele avontuur wordt gevolgd om in de toekomst te delen met het publiek. Er zal ook een kans zijn voor de jeugdacademie van KMSK Deinze om samen te werken met de PVF academy door bijvoorbeeld korte buitenlandse stages te organiseren voor jeugdspelers en coaches van KMSK Deinze. De twee academies zullen ook andere mogelijkheden bekijken zodat meer jeugd- en professionele spelers die door PVF zijn ontwikkeld in de toekomst op proefperiode te komen in Deinze en later in Europa kunnen voetballen.

Reactie van mevr. Nguyen Thi My Dung, adjunct-directeur van de PVF Football Academy

Het ontwikkelen van jonge Vietnamese talenten tot professionele spelers en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het voetbal in Vietnam is onze missie. Naast het werk bij PVF willen we dat spelers ook de kans krijgen om te leren en te spelen in een andere voetbalomgeving, vooral in een land waar voetbal goed ontwikkeld is, zoals België. Het partnership met KMSK Deinze zal ons helpen om dit doel te bereiken. Bovendien zal dit partnerschap ook jeugdspelers van KMSK Deinze de mogelijkheid bieden om het voetbal in Vietnam te ervaren en kennis uit te wisselen op vlak van voetbalcoaching tussen de technische staf van beide partijen.

 

Reactie van mr. Eric Abrams, technisch directeur van de PVF Football Academy 

​Mijn verwachtingen voor deze unieke samenwerking tussen PVF en de ACA-groep met KMSK Deinze zijn zeer hoog. Ten eerste zou het een poort kunnen openen voor jonge getalenteerde Vietnamese spelers/keepers om een ​​elite jeugdomgeving te ervaren in een zeer goed ontwikkeld voetballand, met spelers van wereldklasse zoals Kevin De Bruyne, Thibaut Courtois, Romulu Lukaku , Eden Hazard, Toby Alderweireld, Youri Tielemans, Dries Mertens en zoveel anderen. Het is een ervaring die een positieve invloed zal hebben op verdere voetbalontwikkeling (kernvaardigheden, tactische kennis en ervaring) van deze Vietnamese spelers en die hen door nieuwe uitdagingen op en naast het veld een bepaalde volwassenheid als speler zal aanleren.

Na een stage van 3 maanden komen ze terug met een tas vol nieuwe lessen, die ze kunnen delen met PVF-teamgenoten en PVF technisch en ondersteunend personeel en die hen zal helpen om op een hoger niveau te presteren wanneer ze terug zijn in Vietnam. Het belangrijkste is dat deze samenwerking een “WIN-WIN” kan zijn voor beide partijen, aangezien ook de staf, teams, spelers en keepers van de KMSK Deinze Youth Academy de kans zouden krijgen om een ​​Aziatische Elite Youth-ervaring te ervaren in een land met een overvloed aan potentiële voetbaltalenten, die willen groeien en willen voldoen aan de Europese voetbalnormen op hoog niveau. Als ze erin slagen te voldoen aan de eisen van het voetbal van Europese spelers/keepers, zou er een grote kans kunnen zijn om een ​​voetbalcarrière in Europa na te streven, wat dan indirect ten goede zal komen aan het Vietnamese nationale voetbalelftal, wanneer ze worden geselecteerd om het nationale team van Vietnam te vertegenwoordigen.

Reactie van Hiroyuki Ono, CEO van ACAFP en vice-voorzitter, raad van bestuur, KMSK Deinze

Allereerst willen we alle deelnemers bedanken die hebben bijgedragen aan de totstandkoming van deze samenwerking. Ik werk nu 10 jaar op de Zuidoost-Aziatische markt, en uit mijn persoonlijke ervaring merk ik zeker dat het enthousiasme voor voetbal in Vietnam enorm groot is. We geloven in deze kracht en ACA Football Partners is verheugd om met PVF samen te werken om zijn echte waarde vrij te geven en jonge getalenteerde spelers de kans te geven hun kans in België te grijpen. We gaan ervan uit dat dit kan gebeuren door te vertrouwen op ons wereldwijde netwerk, en ik wil ook mijn dank uitspreken aan KMSK Deinze en zijn lokale fans voor hun begrip dat dit partnerschap van enorm groot belang is voor wederzijdse toekomstige groei.

Reactie van Adrián Espárraga, sportief directeur, KMSK Deinze

Ik ben verheugd om als Sporting Director van KMSK Deinze deel uit te maken van dit partnerschap. Ik heb ervaring in verschillende landen en begrijp daardoor het belang van het uitbreiden van onze voetbal- en zakelijke kansen op mondiaal niveau. We kijken er alvast naar uit om jonge spelers uit Vietnam te ontvangen in Deinze, en hopen dat ze zowel op het veld als naast het veld enorm veel ervaring  kunnen opdoen.

 

Over PVF Football Academy

PVF werd opgericht in 2008 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de beste voetbalacademies in Vietnam. PVF, gelegen in de provincie Hung Yen, heeft moderne infrastructuur en faciliteiten met 6 trainingsvelden, een hoofdstadion, een fitnessruimte, een zwembad en een slaapzaal met 8 verdiepingen waar momenteel ongeveer 160 getalenteerde voetbalspelers van 12 tot 19 jaar wonen. PVF-jeugdteams zijn actief in nationale jeugdvoetbalkampioenschappen en hebben al heel wat titels gewonnen in hun ontwikkelingsproces. Momenteel zijn 29 van de 31 spelers van het Pho Hien-team in V_League 2 spelers die zijn ontwikkeld door PVF. Pho Hien is het team dat in het seizoen 2022 de jongste spelers in de League opstelde (geboren in 2000-2005), waarvan veel basisspelers zelfs geboren zijn tussen 2003-2004. Door PVF ontwikkelde spelers en coaches worden vaak opgeroepen voor nationale A- en jeugdteams van Vietnam in internationale competities. PVF is ook de gastheer van vele nationale jeugdvoetbalkampioenschappen en het PVF-stadion is het thuisstadion voor wedstrijden van Pho Hien Club in V_League 2.

 

Ga voor meer informatie naar Trang chủ

 

Over ACA Football Partners

ACAFP is een in Singapore gevestigd investeringsbedrijf dat van plan is om een multi-clubmodel vanuit Azië te creëren. ACAFP is onderdeel van de ACA Group, wiens kernactiviteit het beheer van private equity-fondsen is. Voetbalexperts actief in Europa hebben zich als oprichters bij het team aangesloten om de missie van ACAFP om "De waarde van Sports & Evolve vrij te geven" mee te ondersteunen. In de toekomst zal ACAFP zijn netwerk verder uitbreiden door kapitaal- en zakelijke samenwerkingen aan te gaan met partnerclubs die ook deze missie ondersteunen, en zal het de wereldwijde ontwikkeling van het Europese voetbal verder helpen ontwikkelen.

Bezoek de officiële website voor meer informatie over ACAFP.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO