VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Welkom, Gonzalo Almenara!

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 30 juni 2022

De Spaanse Gonzalo Almenara Hernández (24) komt vanaf volgend seizoen over naar KMSK Deinze. Hij tekent een contract voor 2 seizoenen, met optie voor een derde seizoen.

Gonzalo Almenara werd geboren op 15 mei 1997 in het Spaanse Algeciras. Hij kreeg zijn jeugdopleiding bij FC Algeciras en speelde daarna bij de jeugd van Sevilla FC, RB Linense, Los Barrios en sinds 2019 opnieuw bij FC Algeciras (Primera División R.F.E.F.). De rechtsachter komt nu naar KMSK Deinze en tekent een contract voor 2 seizoenen plus 1 seizoen optie.

 

Adrián Espárraga (Sporting Director): “Almenara is een krachtige rechtsback die ook op andere posities kan spelen. Hij heeft een hoog tempo en past dus perfect bij de speelstijl in 1B. Ik denk dat hij zeker een meerwaarde zal zijn aan onze ploeg omwille van zijn leiderschap, drive en dagelijkse inzet.”

 

Welkom, Gonzalo!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq