VR 19.04

20U00

Competitie

RFC Seraing - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Welkom, David Winke!

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 29 juni 2022

KMSK Deinze versterkt zich met de Duitse verdediger David Winke (22). Hij tekent een contract voor 2 seizoenen, met optie voor nog een derde seizoen.

David Winke werd geboren op 2 februari 2000 in Siegburg, Duitsland. De centrale verdediger kreeg zijn jeugdopleiding bij SF Troisdorf en verliet de club in 2018 voor Bonner SC, waar hij zich uiteindelijk opwerkte tot het eerste elftal. Sinds 2021 speelt hij bij het beloftenelftal van FC. Köln. Zijn contract loopt daar nu af waardoor hij transfervrij kan overkomen naar Oranje-Zwart.

 

David Winke: “De club heeft heel veel potentieel en de gesprekken met de sportief directeur overtuigden mij van het project bij KMSK Deinze. Zelf ben ik een moderne centerback, snel en goed met beide voeten. Ik denk zeker dat ik het team kan helpen, en ik kan niet wachten tot de eerste wedstrijden.”

Adrián Espárraga (Sporting Director): “Winke is een jonge centrale verdediger afkomstig uit het B-elftal van FC Köln. Hij is erg goed met de bal en een zeer intelligente speler in verdedigende situaties. Hij heeft ook zeer goede fysieke kwaliteiten met daarbovenop nog zijn snelheid en acceleratie. Als hij zijn potentieel blijft ontwikkelen zal hij een belangrijke speler worden binnen de club.”

 

Welkom, David!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO