ZO 08.10

19U15

Competitie

Lierse K - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Welkom, Achraf El Bouchataoui

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 28 juni 2022

De Nederlandse Achraf El Bouchataoui (22) tekent een contract van twee seizoenen met optie voor een derde bij KMSK Deinze. De tweeëntwintigjarige centrale middenvelder komt over van Feyenoord dat hem het afgelopen seizoen verhuurd had aan RKC Waalwijk (Eredivisie).

Achraf El Bouchataoui werd geboren op 12 januari 2000 in Rotterdam, Nederland. Hij startte zijn voetbalcarrière in 2005 bij de jeugd van Feyenoord. Hij doorliep er alle jeugdelftallen en in 2020 verhuurden de Rotterdammers hem voor een half seizoen aan FC Dordrecht (2de niveau). Na Dordrecht keerde hij terug naar Feyenoord U21 om vervolgens in 2021 verhuurd te worden aan RKC Waalwijk. De centrale middenvelder komt nu naar KMSK Deinze en tekent een contract voor 2 seizoenen met 1 seizoen optie.

 

Achraf El Bouchataoui: “Ik koos voor KMSK Deinze omdat het plan van de club mij heel erg aanspreekt en ik er veel potentieel in zie. Ook op persoonlijk vlak is het een mooie stap om mezelf als speler en individu verder te ontwikkelen in een sterke competitie.”

Adrián Espárraga (Sporting Director): “Achraf is een geweldige middenvelder die op verschillende posities kan spelen. Hij was in fantastische vorm bij Feyenoord en we hopen dat hij zijn kwaliteiten ook hier op het veld laat zien. Hij blinkt echt uit in balcontrole en passes en is een toptalent in dat aspect.”

 

Welkom, Achraf!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Playsia TV Tachikawa house JAKO