ZA 16.04

20U00

Competitie

Lommel SK - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Het Pre-Season Programma van 'The Tigers'

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 17 juni 2022

Het nieuwe seizoen komt er met rasse schreden aan. Nog acht weken voorbereiden en het nieuwe seizoen in 1B begint. KMSK Deinze start op 27 juni aan de voorbereiding op het seizoen 2022-2023. Tijdens de voorbereiding zullen 'The Tigers' onder leiding van onze nieuwe hoofdcoach Takahisa Shiraishi zeven oefenwedstrijden spelen en een trainingskamp afwerken in het Nederlandse Wageningen.

Wij zijn SK Deinze, onze kleuren oranje en zwart! We zullen blijven strijden, voor de kleuren van ons hart! Binnenkort kunnen we opnieuw luidkeels onze 'Tigers' aanmoedigen in de Dakota Arena. 

KMSK Deinze trapt het nieuwe seizoen op 27 juni op gang met heel wat nieuwe namen en ook onder een nieuwe staff. Op 2 juli speelt Oranje-Zwart zijn eerste van zeven oefenwedstrijden. Om 14 uur ontvangen we vice-kampioen Union Saint-Gilloise in onze eigen thuisbasis, de Dakota Arena. Zes dagen later, op 8 juli, trekken de 'Tigers' richting 't zeetje. Daar wacht er een confrontatie, om 19 uur, tegen KV Oostende. 

Tussen 10 juli en 17 juli trekt KMSK Deinze naar het Nederlandse Wageningen voor een oefenstage van een week. Daar worden twee oefenwedstrijden afgewerkt. The Tigers bekampen er op woensdag 13 juli  eersteklasser Sporting Charleroi, in Garderen. Die wedstrijd wordt op gang gefloten om 18 uur. Op de voorlaatste dag van het trainingskamp wacht Oranje-Zwart nog een confrontatie tegen de Nederlandse degradant ADO Den Haag. Die wedstrijd barst los om 14 uur in het stadion van Qucik Boys, bij Katwijk aan Zee. 

Na het trainingskamp volgen er nog drie oefenwedstrijden. Een week na het trainingskamp speelt Oranje-Zwart tegen Royal Francs Borains. Op Crespin bekampen 'The Tigers' de ploeg uit Eerste Nationale om 19 uur 30. Op 29 juli zien we elkaar terug in de Dakota Arena voor de derby tegen Sparta Petegem. Die wedstrijd vangt aan om 19 uur.

De laatste oefenwedstrijd volgt op 6 augustus om 19 uur. Dan trekt KMSK Deinze richting RAAL La Louvière. De Waalse club verzekerde zich vorig seizoen van promotie richting de Eerste Nationale. Een week later start de competitie. Zodra er een update is over die kalender, brengen we jullie op de hoogte.

 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq