ZA 16.04

20U00

Competitie

SK Lommel - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Serge Beerens wordt de nieuwe CEO

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 09 mei 2022

Serge Beerens (45) wordt vanaf deze week de nieuwe CEO van KMSK Deinze. Hij zal daarbij verantwoordelijk zijn voor de algemene leiding van de club in samenspraak met Akihisa Iizuka, Chief Strategy Officer van ACA Football Partners.

Serge Beerens was tot en met vorige week actief als General Manager bij RWD Molenbeek. In zijn zeven jaar dienst bij RWDM heeft hij de club van amateurvoetbal naar professioneel voetbal helpen leiden. Voordien was hij ook nog Sports Manager bij o.a. KSC Grimbergen en FCV Dender, en daarnaast is hij al 21 jaar lang professioneel brandweerman in Brussel.

Bij KMSK Deinze zal hij nu instaan voor de dagelijkse leiding van de club, samen met CSO Akihisa Iizuka. Serge zal verantwoordelijk zijn voor de club en beslissingen op lokaal niveau, en zal ook de hoofdcontactpersoon zijn voor officiële communicatie van KMSK Deinze. Aki neemt de globale beslissingen voor zijn rekening, alsook de implementatie van de commerciële strategie van ACA Football Partners.

Akihisa Iizuka (Chief Strategy Officer): “We zijn zeer blij om Serge bij KMSK Deinze te mogen verwelkomen. Serge heeft veel ervaring in het Belgisch voetbal, en we delen ook dezelfde toekomstvisie en passie voor het voetbal. Ik geloof dat we samen met hem de nodige stappen kunnen zetten om onze ambities waar te maken.”

Welkom en veel succes!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq