ZA 16.04

20U00

Competitie

SK Lommel - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

KMSK DEINZE NEEMT AFSCHEID VAN RAPHAËL LECOMTE

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 02 mei 2022

KMSK Deinze neemt na 2 seizoenen afscheid van Franse middenvelder Raphaël Lecomte (33). Zijn contract bij KMSK Deinze loopt in juni 2022 af.

Raphaël kwam in de zomer van 2020 over van Excelsior Virton, dat toen geen proflicentie meer kreeg en noodgedwongen moest degraderen naar de amateurreeksen. Voorheen speelde hij onder andere nog bij de beloften van Real Zaragoza en de A-kern van CD Navalcarnero in Spanje, en vanaf 2009 bij Belgische clubs RCS Visé, KVC Westerlo en KSV Roeselare.

Raphaël speelde in totaal 53 wedstrijden voor KMSK Deinze: 26 competitiewedstrijden en 1 bekermatch in het seizoen 20/21, en 24 competitiewedstrijden en 2 bekermatchen in het huidig seizoen. Vorig seizoen scoorde hij 2 doelpunten, beide in de tweede thuismatch tegen Club NXT.

De club bedankt Raphaël en wenst hem het allerbeste toe in zijn verdere carrière.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq