ZA 16.04

20U00

Competitie

SK Lommel - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

KMSK DEINZE NEEMT NA 5 SEIZOENEN AFSCHEID VAN YOUSSEF CHALLOUK

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 29 april 2022

Youssef Challouk (26) kwam in 2017 over van KSK Heist naar KMSK Deinze, dat toen in dezelfde reeks (1ste Nationale) speelde. Na 5 seizoenen bij KMSK Deinze vertrekt hij nu naar de Jupiler Pro League (1A).

Youssef begon zijn voetbalcarrière bij het Antwerpse Rupel Boom en maakte in 2016 de overstap naar KSK Heist, waar hij 1 seizoen speelde vooraleer naar KMSK Deinze te verhuizen. Bij KMSK Deinze maakte hij de promotie naar de 1B Pro League mee en speelde hij in totaal 147 wedstrijden.

In 20/21, het eerste seizoen in de 1B Pro League, scoorde Youssef 8 competitiegoals en gaf hij ook 10 assists, wat hem tot Assistenkoning in 1B kroonde. Dit seizoen speelde hij 25 wedstrijden, waarvan 23 keer in de basis, scoorde hij 5 doelpunten en gaf 8 assists.

Youssef zal vanaf volgend seizoen de kleuren van KV Kortrijk verdedigen. Hij tekende er een contract van 4 seizoenen.

We willen Youssef graag bedanken voor zijn constante inzet voor de club, en we wensen hem heel veel succes toe in zijn verdere carrière.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq