ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

ESTEPONA 2022: KMSK DEINZE OP WINTERSTAGE

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 12 januari 2022

Woensdag 5 januari, om 3u00 ’s ochtends: De spelers van KMSK Deinze stappen met kleine oogjes hun auto uit om met z’n allen te vertrekken van het stadion naar de luchthaven Brussels Airport Zaventem. Na een welverdiende winterstop van twee weken is het tijd om ons opnieuw voor te bereiden op de tweede helft van de competitie, en die voorbereiding zetten we in met een weekje winterstage in het zonnige Marbella. Hieronder even een kort overzicht van de stage tot nu toe:

Woensdag 5 januari

Na een vlucht van een kleine drie uur richting Malaga en een busrit langs de Spaanse Costa del Sol kwamen onze Tigers eindelijk aan in het Estepona Spa Resort, waar ze de komende week zouden logeren. Ze kregen even tijd om uit te pakken, te rusten en tijdens de lunch wat krachten op te doen om er dan in de namiddag al onmiddellijk in te vliegen met een eerste training op het veld van Doña Julia.

Donderdag 6 januari

Vandaag stonden er twee trainingen op de planning op de velden van La Quinta, een fysieke training in de ochtend en een tactische training in de namiddag. Onze verdediger Viktor Boone toonde alvast op de Instagramstories van KMSK Deinze hoe de gemiddelde dag op winterstage eruitziet.

Vrijdag 7 januari

Vandaag staan er opnieuw twee trainingen op de planning ter voorbereiding van de oefenwedstrijd van zaterdag. In de namiddag kwam ook voorzitter Denijs Van De Weghe samen met zijn vrouw Kathleen en enkele van onze Tiger Business Clubleden aan in Marbella.  Zij verblijven er in totaal vier dagen.

Zaterdag 8 januari

MATCHDAY! Vandaag stond onze eerste oefenwedstrijd op de agenda. In de namiddag speelden onze Tigers tegen de U23 van Duitse eersteklasser FC Köln. De eindstand werd 1-1, dankzij een doelpunt van onze Gouden Stier Lennart Mertens.

Zondag 9 januari

Vandaag werd het een iets rustigere dag. Deze ochtend stond er wel nog een deels fysieke training op het programma, maar daarna kregen de spelers een namiddagje vrijaf. Een aantal onder hen brachten een bezoek aan de haven en er werd genoten van het stralende zonnetje. Op onze socials kon je alvast zien hoe keepertrainer Brian Vandenbussche zijn keepers klaarstoomt voor de rest van het seizoen.

Maandag 10 januari

Na de rustige zondagnamiddag waren er vandaag opnieuw twee trainingen gepland. Eerst werd er stevig getraind in de ochtend. In de namiddag was er een deel powertraining samen met stilstaande fases ingepland. Onze Rwandese international Djihad Bizimana gunde jullie ook een hele dag een blik achter de schermen in de Instagramstories van KMSK Deinze.

Dinsdag 11 januari

MATCHDAY! Vandaag speelden onze Tigers hun tweede en laatste oefenwedstrijd van deze winterstage tegen de Hongaarse tweedeklasser Diosgyori VTK. Het werd 2-0 dankzij doelpunten van Alessio Staelens (29') en Lennart Mertens (76'). Keeper Tom Vandenberghe maakte ook zijn comeback na een blessure die hem sinds halfweg november aan de zijlijn liet.

Op woensdag 12 januari wordt er dan nog een laatste keer getraind vooraleer onze spelers hun valies inpakken om opnieuw huiswaarts te keren.

Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook om te zien hoe het er aan toegaat op onze winterstage.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq