ZA 27.04

16U00

Competitie

Patro Eisden MM - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

DE EERSTE WINTERTRANSFER IS ER: CANADESE LIAM FRASER TEKENT EEN CONTRACT VAN 2,5 SEIZOENEN

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 18 januari 2022

KMSK Deinze liet al eerder uitschijnen zich te willen versterken tijdens de wintermercato met enkele gerichte transfers. Nu voegt KMSK Deinze alvast daad bij het woord en haalt als eerste transfer de Canadese international Liam Fraser naar Oranje-Zwart.

Liam werd geboren op 13 februari 1998 in Toronto, Canada. Hij kreeg zijn jeugdopleiding eerst bij de Vancouver Whitecaps FC Academy maar veranderde op dertienjarige leeftijd naar de Toronto FC Academy. In 2016 ondertekende hij zijn eerste profcontract bij Toronto FC II. Daarna speelde hij nog voor Toronto FC en het Amerikaanse Columbus Crew FC (op huurbasis), beide in de MLS (Major League Soccer, de hoogste voetbaldivisie in de Verenigde Staten en Canada). Hij speelt voornamelijk als verdedigende middenvelder of centrale verdediger, en zal bij KMSK Deinze rugnummer 4 dragen.

“Het wordt ongetwijfeld een grote verandering, want ik denk dat de druk om te slagen veel groter is in Europese competities dan in de MLS”, geeft Liam toe. “Maar het is een logische stap in mijn professionele carrière. De club is ook enorm ambitieus en het hele project spreekt me wel aan.”

Coach Wim De Decker omschrijft Liam als iemand met goede vista en slim positiespel. “Liam is professioneel, ambitieus en 100% met zijn job bezig. Hij zal zeker een meerwaarde zijn in de ploeg.”

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO