ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

KMSK Deinze speelt na sterke tweede helft gelijk tegen dodelijk efficiënt Moeskroen

Nieuws Bericht geplaatst op zondag 19 december 2021

KMSK Deinze is op de laatste wedstrijd voor de winterstop blijven steken op een gelijkspel tegen Royal Excel Moeskroen. Les Hurlus kwamen in de eerste helft al snel twee doelpunten voor via het omschakelingsvoetbal van Jeunechamps. De Decker greep in bij de rust en de invallers maakten duidelijk het verschil in de tweede helft. Uiteindelijk waren het Boone en Challouk die Deinze op gelijke hoogte brachten. KMSK Deinze speelt zo voor de negende keer dit seizoen gelijk.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq