ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

‘Gouden duo’ De Belder en Mertens sturen Virton met lege handen naar huis

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 06 december 2021

KMSK Deinze heeft op de veertiende speeldag in de D1B Pro League de drie punten in de eigen Dakota Arena gehouden. Na een moeizame eerste helft zorgden De Belder en Mertens voor de doelpunten in de tweede helft. Beide spitsen bekleden respectievelijk de tweede en eerste plaats in het topschuttersklassement. Virton wist voor de derde wedstrijd op rij niet te scoren en keert met lege handen terug naar het meest zuidelijke stadje in België. Oranje-Zwart springt door de overwinning naar een voorlopige gedeelde tweede plaats in het klassement.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq