ZO 28.11

20U00

Competitie

RWDM - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Welkom in de Dakota Arena!

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 18 november 2021

Het hing al een tijdje in de lucht, en af en toe werd het Burgemeester Van De Wielestadion ook al met de nieuwe naam aangeduid in de media, maar vanaf zondag 21 november 2021 zal het ook overal in het stadion duidelijk zijn: de wedstrijd KMSK Deinze – Lommel SK en alle komende wedstrijden worden gespeeld in de DAKOTA ARENA!

Het stadion werd gebouwd in 1976, en werd in 1978 door burgemeester Ernest Van de Wiele ter beschikking gesteld aan de club. Ondertussen werd het stadion al op enkele plaatsen gerenoveerd.

De club bereikte een akkoord met Dakota Vastgoed, het bedrijf van voorzitter Denijs Van De Weghe, om het stadion tot en met seizoen 2024-2025 om te dopen tot de Dakota Arena. Op deze manier zal niet enkel het nieuw stadion, maar ook het huidige stadion deze nieuwe naam dragen en nemen we de club zo mee naar de toekomst.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq