VR 29.07

19U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - Sparta Petegem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

KMSK Deinze speelt voor de vierde keer dit seizoen gelijk

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 04 oktober 2021

In het Stade Yvan Georges heeft Deinze voor de vierde keer dit seizoen dure punten laten liggen. KMSK Deinze kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong dankzij Dylan De Belder, maar lieten het daarna afweten om de wedstrijd in een definitieve plooi te laten vallen. Op het uur vielen de Tigers met tien man na een rode kaart voor Prychynenko. Royal Excelsior Virton profiteerde en maakte een kwartier voor tijd gelijk. Deinze speelt zo voor de vierde keer dit seizoen gelijk, maar blijft wel ongeslagen.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq